CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Valoa, valoa, valoa,...

Aiemmin esittelemäni punainen valosarja ei löytänyt paikkaa mistään kotoani. Yritin ripustaa sen pöydälle, peilin ympärille, hyllyn päälle ja runttasinpa sen pariin eri astiaankin. Ei se käynyt minnekään. Punaiset valot ovat mielestäni omituisia sisustuksessa vaikka muuten tykkäänkin punaisesta ylikaiken.
Pistin valosarjaan hintalapun ja päätin viedä sen huomenna kirpparille. Se oli jonkun aikaa kassissa, mutta sitten sainkin loistoidean - menin ja nypin lamppujen ympäriltä punaiset muovipiparit pois ja Tsa Daa...

Snoopy pääsi poseeraamaan peilin eteen loistevalojen säihkeeseen. Eipä ole kaverilla suotta aurinkolasit päässä. ,)


Sitten kaivoin kaapista viimevuotisen valosarjani ja tungin sen pyöreään lasimaljaan. Tuo on ihan hieno systeemi vaikkei kuvassa siltä näytäkään.


Hain tänään myös kellarista pari paksua havukranssia ja valosarjan. Ne ovat menossa parvekkeen kaiteeseen. Tällä kelillä en viitsi niitä lähteä sinne virittelemään. Tiedä vaikka jo huomenna pääsisin tekemään senkin homman.

Tänään on kyllä ollut hurja keli. Meinasin lähteä katsomaan kaupungille joulunavausta ilotulituksineen, mutta en sitten viitsinytkään lähteä rämpimään tuonne tuiskuun. Lälläri mikä lälläri!

Minusta on kuulostanut koko päivän siltä niin kuin olisi ukkosenilma. Kotiini kuuluu nimittäin omituinen jyrinä ja se johtunee siitä, kun tuuli menee vintille. Asun kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja siksi tuo ääni kuuluu niin selvästi.

Höh, kylläpäs tuli tökeröä tekstiä tällä kertaa. Pyyhinkö kaiken pois.. Sitä mietin... No, antaa mennä vaan, kun on kerran kirjoitettu.

5 kommenttia:

minde kirjoitti...

Eikös siellä ukkostanutkin, tiesi Iltalehti kertoa eilen;) Keli oli kyllä melekoinen. Isäntäkin lähti auraushommiin yöllä. Mutta toisaalta, onhan tää lumi hienoo. Ja kakarat on ihan onskuna!

marjukka kirjoitti...

Hyvä, kun huomasit nyppiä ne punaiset osat pois, nyt nuo valot on kivan näköiset tuossa peilin edessä. Minullakin on lasimaljakossa tuollaiset kirkkaat lamput ja palavat koko pimeän ajan, eli syksystä kevääseen. Siellä teillä päin taisi ukkostaa ihan oikeasti, hurja keli oli täälläkin, mutta kiva, kun tuli lunta.

Anu kirjoitti...

Minde ja Marjukka - Mitäs te molemmat nyt houritte..?! ;) Eihän talvella ole ukkosta.

minde kirjoitti...

Ja kyllä lehti tietää...jos sanoo että salamoi ja ukkosti, niin pakkohan se on niin olla;) Onhan nykyään luonnonilmiöt sekasin kaikin tavoin:(

Anu kirjoitti...

Minde - En ollut lukenut tuollaisesta. Luulin, että vitsailit Marjukan kanssa. ;)
Nyt kävin etsimässä tietoa eilisistä ukkosista. Lapin Kansan sivuilla ilmiön kerrotaan olevan nimeltään lumipyrysalamointi. Aina sitä oppii, kun vanhaks elää! =D
Täällä päin ei ollut kuitenkaan tuota ilmiötä. Vintilläni jylläsi tosiaan tuuli.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen