CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Taas kahvijuttu

Tässä jokunen aika sitten valitin sitä, että jouduin heittämään yhden Juhla Mokka-paketin roskikseen. Kahvi oli mielestäni aivan mautonta. Siirryin sitten tummempaan kahviin. Nyt on käynyt niin ettei sekään maistu miltään suussani. Laihaa litkua! Käsittämätöntä! Mistä ihmeestä tämä voi johtua..???

Eilen ajattelin pitkästä aikaa ostaa jotain ihanaa vaniljaista, suklaista tai pähkinäistä erikoiskahvia. Aikani paketteja ihmeteltyäni silmiini osui minulle aivan uusi tuttavuus eli tämä:Paketissa kerrotaan, että Watsa-Kahwi on valmistettu uudella paahtomenetelmällä ja reseptillä, jolla taistellaan vatsa- ja närästysongelmia vastaan. Watsa-Kahwi sisältää huomattavasti vähemmän happoja perinteiseen vaaleaan suomalaiseen kahviin verrattuna. Tuo tuntui minusta oikein hienolta asialta. Minulle kahvi ei ole tosin koskaan aiheuttanut närästystä.

Paketissa kerrotaan myös, että Watsa-Kahwia voi nauttia runsaammin pehmeytensä ansiosta, jollon myös saatavien antioksidanttien määrä lisääntyy.
Hetkinen.... Tarkoittaako Herra Robert Paulig sitä, että tämä Watsa-Kahwi on oikein terveysjuomaa..?

"Niin niin ja niin niin., tuas mua höynäytettiin..." =D

8 kommenttia:

minde kirjoitti...

Varo ettei tuu tollanen Watsa kun paketin ukolla on;)
Kaikkee ne keksii...

marjukka kirjoitti...

Enpä ole moista minäkään nähnyt, kerro sitten millaista oli!

Hilkka kirjoitti...

Kahvihan ON terveysjuomaa. Tai no, onhan sillä haittavaikutuksia. Tosin jos pitää päättää, tahdonko isot rinnat vai pysynkö vastakin kofeinistina (jokuhan väitti, että kahvin juonti pienentää rintavarustusta), pysyn ehdottomasti vastakin kofeinistina. Siitä taas huomaa, kuinka miehet on yhä kiinni äitiensä maitorauhasissa, kun pitää maksaa tuollaisista tutkimuksista.

tia kirjoitti...

Mielenkiintoinen pakkaus, minkähänlainen sisus.

Jo Wain kirjoitti...

Kauan me vatsakkaat olemmekin saaneet odottaa omaa kahveetamme!

Anu kirjoitti...

Minde - Apua! Ei kai tuollaista voi saada kahvista..?

Marjukka - Ihan tavalliselle kahville maistuu.

Hilkka - Nyt se sitten vihdoinkin selvisi, miksi olen jäänyt aivan laudaksi. Hitto, että minut opetettiin jo pienenä lapsena juomaan kahvia!!! =(

Tia - Ihan normaalilta kahvilta näyttää ja maistuu. Kallistahan tuo on normaaliin kahviin verrattuna, mutta herkkävatsaisille varmasti ihan hyvä juttu.

Jo Wain - Jo vain. =D

Ritva kirjoitti...

Kiva nimi ainakin jos ei muuta :)

Anu kirjoitti...

Ritva - Kiva nimi ja ihan hyvä kahvikin.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen