CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Sen näkee naamasta, kun...

Kävinpä äsken lähikaupassa. Pistin heti alkajaisiksi koriin miniluumutomaatteja, banaaneja, omenoita ja kiivejä. Hedelmäosastolta jatkoin matkaa leipäosastolle ja nakkasin koriin ruispaloja.
Eikö olekin mielenkiintoista. ;)

Sitten SE osasto tuli eteen! Voi ei - miten hemmetissä siitä pääsisi ohi ihan kunnialla...? Pullapitkoja, hillomunkkeja, piirakoita,.. Metritolkulla kaikkia herkkuja! Hoin mielessäni: "Ohi, ohi, ohi vaan! Kädet taskuun, jos ei muu auta." Noiinnn... Jes! Selvisin siitä pirullisesta ansasta, joka oli viritetty matkan varrelle.

Astuin vielä pari askelta eteenpäin ja jämähdin paikoilleni kuin naulittu. Silmieni edessä oli vitriini, jossa oli vastapaistettuja croisantteja, dallaspullia, voipullia, suklaakierteitä,.. ´Slurps!´Katselin ja katselin niitä... Sitten katsoin metrin vasemmalle. Eih - paistettuja broilereita! Ihania tuoksuvia broilereita joiden pinta oli kauniin ruskettunut. Hel**tti!!!

Olen aivan varma, että minusta näki, että olen laihiksella. Ensin silmäni kiiluivat kaikkien niiden herkkujen edessä ja todennäköisesti maiskuttelinkin huomaamattani. Ruskea pakkauspussi oli jo kädessäni ja toinen käsi oli tarttumassa ottimiin. Sitten pikku hiljaa... suupieleni alkoivat menemään alaspäin ja välke silmistäni katosi. Laitoin pussin pois. Katsoin vielä kaihoisasti niitä viettelyksiä ja sitten matelin pää painuksissa pois herkkujen luota... Hain hyllystä maitopurkin ja menin kassalle.

No, nyt yritän virittää aivoni tälle taajuudelle:


glitter-graphics.com

5 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Hah! Siinä sen näkee, kun on liika aivoja! Pitää kytkeä aivot POIS. Kertakaikkiaan P-O-I-S!!!! Ei mitään pupumurkinaa vaan täysin OFF. Sillä tavalla se etenee...

Anonymous kirjoitti...

Sukoter:

Mahtava itsekuri!!!! *kade*

Anu kirjoitti...

Hilkka - TÄH??? Tarkoittaako täysin OFF sitä ettei syö ollenkaan? Siis jos ei edes pupunruokaa saa ostaa.
No, kiitos kuitenkin tuosta imartelusta eli siitä, että minulla on liikaa aivoja. =D

Sukoter - Tänään näin, mutta huomisesta en tiedä...

marjukka kirjoitti...

Minä jo ajattelin, että tuo otsikko jatkuu; ...lakkaa saa....., mutta ei sentään ;D
Täytyy sanoa, että sinulla on mahtava itsekuri, nostan hattua (vaikka en sellaista käytäkään)!

Anu kirjoitti...

Marjukka - Minun piti kyllä laittaa postauksen loppuun "..kun lakkaa saamasta herkkuja.", mutta se unohtui.
Kuule - Minulla ei ole koskaan ollut hyvää itsekuria herkuttelun suhteen. En voi pitää nytkään liian tiukkaa linjaa sillä siitä seuraisi totaalinen repsahdus eli parin viikon herkutteluputki. Syön silloin tällöin pullan tai suklaapatukan. Eilen päätin etten syö niin en syö.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen