CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 20. huhtikuuta 2009

Ai niin, se nuukuusviikko..

Tänään olen viettänyt vapaapäivää. Aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta koko päivän. Ihana juttu!

Kävin puolenpäivän aikaan parturissa. Hiusteni leikkausväli on yleensä noin kuukauden, mutta nyt se oli vain kaksi viikkoa. Se johtuu siitä etten ollut edelliseen leikkaukseen lainkaan tyytyväinen. Yritin tulla toimeen kampauksen kanssa, mutta ei.. Joku mätti ja pahasti! En tarkoita sitä, että hiukset olisi leikattu huonosti. Ei, kampaajani on taitava. Hiusteni ja minun välillä oli nyt vain selkeä ristiriita. Oloni on ollut pirteä ja ehkä hieman villikin. Hiuksistani ei voinut sanoa samaa. Tänään annoin kampaajalle käskyn leikata hiukset huomattavasti lyhyemmiksi. Olin todella helpottunut, kun hiustupsuja alkoi putoilemaan viitan päälle. Kannustin kampaajaa leikkaamaan edestä vielä vähän, vielä vähän,.. Lopputulos on kevyt ja pirtsakka. Jes!

Kampaajalta kävelin kaupungille tapaamaan ystävääni. Kiertelimme pienissä sisustus- ja lahjatavaraputiikeissa. Oli kiva hypistellä ja ihastella yhdessä kaikkia hauskoja ja kauniita tavaroita. Kävimme myös Finlaysonin myymälässä. Siellä oli sopivasti meneillään Varaston tyhjennysviikot ja täytyy sanoa, että tarjokset olivat hyviä! Ostin pari meikkipussia, jotka olivat vain euron kappale. Tarttuipa mukaani myös nämä patalaput ja -kintaat:Yhteishinnaksi noille tuli vain yhdeksän euroa. Ei huono! Laput ja kintaat menivät kaappiin syksyä odottelemaan. Nyt minulla on käytössä kesäisen vihreät patalaput.

Kun istuimme pullakahvilla niin ystäväni totesi, että nyt on nuukuusviikko. Auts! Totta tosiaan, nythän pitäisi nuukailla. Pah! Kotimatkalla sorruin ostamaan vielä postikortteja ja ihanaa kahvia..Kyllä oli mukava vapaapäivä! Taas jaksaa painaa töitä..

4 kommenttia:

tia kirjoitti...

Sinullahan ihan kiva päivä ollut, mahtavia löytöjä olet tehnyt ja taas keventynytkin ;-) hiusten leikkuussa.

Anu kirjoitti...

Tia - Olitpas nokkela. Olen tosiaan saattanut keventyä. Äkkiä vaa´alle... ;)

Nia kirjoitti...

Kyllä sitä nuukailla ehtii myöhemminkin ;)

Kivat muuten nuo kintaat! Meillä on käytössä valkoiset ja täytyy sanoa, ettei se värivalinta aina ihan loistava ole keittiöön..

Anu kirjoitti...

Nia - Nuukuusviikko taitaakin koskea lähinnä elektroniikkaa. Seli Seli. ;)
Tuo kangas on kauttaaltaan hieman hohtava. Ihan jees. Sillä hinnalla kannatti ostaa.
Valkoinen on kieltämättä hieman "pelottava" väri keittiössä. Onneksi on kuitenkin hyviä pesuaineita ja toisaalta.. Tuleepahan vaihdettua useammin keittiön ilmettä, kun valkoinen väri ei säily niin kauan käyttökelpoisena.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen