CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 11. huhtikuuta 2009

Tykkään pääsiäisestä

Olen pikkulikasta asti tykännyt pääsiäisestä. Se on ylittänyt tykkäysasteikollani jopa joulun. Jouluhöperön kohdalla se tarkoittaa sitä, että pääsiäisenä viisarit lentelevät irti tykkäysmittarista! Ei riitä mittari, ei.

Vaikka olen jo hyvinkin aikuisen iässä eikä minulla ole lapsia niin sehän ei minua estä laittamasta pääsiäiskivaa kotiini. Ruohot istutin jo hyvissä ajoin ja nyt ne vihertävät pörheinä pöydilläni. Istutan ne joka vuosi erilaisiin astioihin. Viime vuonna ruohoa kasvoi vanhassa kattilassa. Tänä vuonna taas erikoisessa kynttilänalusessa. Ruohon kasvua on kiva seurata. Ja voi sitä onnen päivää, kun pääsen ensimmäisen kerran leikkaamaan ruohoa. Tungen aina nenäni ruohon sekaan ja nuuhkin sitä. Voi miten ihana se tuoksu onkaan!

Pääsiäinen on minulle kevään juhla ilman mitään hengellisyyttä - olenhan ateisti. Juhlistan kevään tuloa ruoholla, koristeilla, pääsiäismunilla ja pajunkissoilla. Siinä sivussa tulee aina vietettyä synttäritkin. Niitä ei ole tosin tullut juhlittua vuosikausiin.

Jatkan myös äitini vaalimaa perinnettä eli pääsiäiskorttien lähettämistä. Tänä vuonna tein itse kortit. Niiden myötä toivottelen kaikille tänne eksyneille


OIKEIN PIRTSAKKAA PÄÄSIÄISTÄ!

ps.nuo neuroottisiksi tipuiksi nimeämäni mulkosilmät ovat kyllä aika järkyttäviä! Ne on leikattua viime syksynä ostamastani kangaspalasta. Jouduin miettimään pitkän aikaa voinko lähettää kenellekään kortteja. Herkemmät ihmiset voisivat saada traumoja tuollaisesta tuijotuksesta. =D

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Onnea merkkipäivän johdosta ;-)
Nuo pääsiäistipukortit ovat mahtavia, eihän niistä voi olla pitämättä.

Anu kirjoitti...

Tia - Kiitos onnitteluista. Kiitos myös korttikehuista. Tipukortteja rohkenin lähettää vain huumorintajuisille ja nuorekkaille tyypeille. ;) Muut saivat sitten söpömmät ja asiallisemmat pupukortit.

minde kirjoitti...

TIput on aivan ihanat! Joten voin pitää itseäni huumorintajuisena ja nuorekkaana:D

Kiva kun taas bloggaat. Oot kyllä ollu mielessä koko ajan!

Anu kirjoitti...

Minde - Kiva, kun tykkäsit tipuista. Ne on tuollaisia vähän säikähtäneen näköisiä, koska ovat vasta kuoriutuneet. =D
Tulin ilmoittamaan blogistani sinulle, koska olin luvannut kertoa mikäli aloitan taas.

Hilkka kirjoitti...

Mitähän nuo tipuset kertovat henkisestä tilastasi:/??? No ei sentään. Sympaattisia ja hauskoja ne on... Tuollainen tipu postilaatikkoon olisi kyllä ehdottomasti ollut pääsiäisen kohokohta.

Anu kirjoitti...

Hilkka - Juuri tuon vuoksi en lähetellyt ihan kenelle tahansa tipukortteja. Minulta olisi alettu kyselemään olenko lopettanut lääkitykseni liian aikaisin. Heh heehhh...

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen