CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Muodissa mukana!

Olen tässä viimeisen viikon aikana tuskaillut vaatteitteni kanssa. Kaikki kaapeistani löytyneet vähänkin kevyemmät vaatteet ovat olleet minulle liian isoja ja tämän kevään/kesän muodista ne ovat todella kaukana. Vapun jälkeen on siis aika lähteä hieman vaateostoksille, että kehtaan pörrätä ihmisten ilmoilla.

Äsken kuitenkin bongasin Iltalehden sivuilta jutun, joka todistaa minun olevan ajan hermolla edes jossakin asiassa. Otsikossa lukee:

HALUTTOMUUS ON MUOTIAglitter-graphics.com

7 kommenttia:

tia kirjoitti...

Pitäis mennä minunkin vaateostoksille, mutta olen aiemminkin todennut että vähän on tarjolla mitä haluan. Takki on jatkuvassa etsinnässä, punaisen haluaisin.
Vai tuollaisia otsikoita.

Hilkka kirjoitti...

Jep, minäkin bongasin tuon otsakkeen, vaan kyllä siinä ainakin miesten halukkuutta pyrittiin kovasti lisäämään, koska roskalehdelle tyypillisellä tavalla oli otsakkeen oheen liitetty kuva puolialastomasta naisesta. Nuo lehdet on minulla pannassa. En ole ostanut vuosiin, koska niissä myydään tekstiä naisen vartalolla. Kaikkiallahan sitä tehdään, mutta ei niin räikeästi kuin Iltalehdessä -ja sanomissa.

Nia kirjoitti...

Mun pitäisi ja suunnata vaateostoksille heti kun budjetti sen sallii. Netistä muutaman teepparin tilasin, mutta eipä niillä taida koko kesää selvitä...

Anu kirjoitti...

Tia - Sama vika meikäläisellä! En tunnu löytävän kaupoista mitään mieleistäni. Uskomatonta! En voi sille mitään etten lämpene esim. tällä hetkellä muodissa oleville paita- ja tunikamalleille. En tykkää rinnan alle tulevasta leikkauksesta, rypytyksistä, pusseista yms. Tykkään selkeistä linjoista. Olen 10 vuotta muodista jäljessä. Näin olen todennut. =(
Ai se punainen takki on vieläkin hakusassa! Toivotaan, että tänä keväänä löytyy. Turha tyytyä mihinkään kakkosvaihtoehtoihin, kun tietää mitä haluaa. Sitkeys palkitaan vielä. Usko pois! =)

Hilkka - Ihan bimbo juttu oli! Minä en ole ostanut Iltalehteä tai Iltasanomia kuin korkeintaan 5 kertaa elämäni aikana. Netistä luen silloin tällöin joitakin juttuja.

Nia - Teeppari on ihana sana! =D
Uusi sana minulle ja tarkoittanee T-paitaa..? Vai..?
Minä ajattelin lähteä ensi viikolla koluamaan kirppareilta toiven, että joku olisi vienyt sinne jotain viime kesäisiä hyviä vaatteita. Minulle kelpaisi vallan mainiosti vuoden vanha muotikin! =)

Marjukka kirjoitti...

Kyllä sinun kelpaa, kun vaatteet ovat kaapissa suurentuneet, minun kun on käynyt päinvastoin ;(
Kaupoissa on nykyään melkein kaikki vaatteet joko ihan teineille, tai sitten tosi tosi vanhoille mummuille, ei minulle mitään kivaa ;(

tia kirjoitti...

Aurinkoista vappua sinulle.

Anu kirjoitti...

Marjukka - Liekö niin, että meidän ikäisemme ovat jonkinlaisia väliinputoajia vaatemallistoissa..? Todella moni ikäiseni ystävä tuskailee myös sitä ettei mieleisiä vaatteita löydy kaupoista.

Tia - Kiitos. Sitä samaa toivon sinullekin!

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen