CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Juttutulva

Bloggaustaukoni aikana minulle on kertynyt valtavat määrät kaikenlaisia juttuja, joista olisi kiva kertoa jollekin. Nyt vaan mietin, että onkohan tämä oikea paikka kertoilla niitä.Voisin kertoa äärettömän mielenkiintoisesta työstäni, myttyyn menneestä ihmissuhteestani, hyvin sujuneesta laihduttamisestani, jatkuvista iho-ongelmistani, erikoisista sisustusjutuistani jne. Vaan onko tämä tosiaan oikea paikka noille jutuille..? Siinäpä kysymys.

Ehkä pysynkin täydellisessä hömpässä ja kertoilen pienistä sattumuksista, joita päiviini mahtuu. Sen olen ymmärtänyt, että joka ikisessä päivässäni on jotakin kertomisen arvoista - ainakin omasta mielestäni. Siitähän tässä blogin pitämisessä kai on kysymyskin eli saa kertoa mistä haluaa ja juttuja lukee ne jotka haluaa. Vai mitä..?!

No, minkä tahansa juttulinjan valitsenkin niin sen olen päättänyt, että pidän tämän blogin positiivisena. Se ei tarkoita sitä etteikö minulla olisi pahoja päiviä ja huolia välillä. Kerron toki niistäkin, mutta lyhyemmin. Haluan, että tämä blogi tuottaa iloa niin minulle kuin tänne eksyneillekin.

Hyppäähan Anun siivelle! Nyt mentiin....Vähän on vielä siivet kohmeessa, mutta kyllä tämä tästä... ;)

2 kommenttia:

tia kirjoitti...

Siitä sitten pikkuhiljaa purkamaan tuota juttutulvaa. Teet oman makusi mukaan ja vastuu on lukijalla ;-)

Anu kirjoitti...

Tia - Juuri näin eli vastuu on lukijalla.
Ne lukevat ketkä haluavat. Kommentoidakin saa mikäli siltä tuntuu. Sana on vapaa molemmilla puolilla ruutua. =D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen