CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Arvoitus ja asennuspuuhiaElisalta kävi käsky vaihtaa modeemi viimeiseen päivään mennessä. Ellen vaihda sitä niin laajakaistaliittymä lakkaa toimimasta. Pakko kait se on sitten vaihtaa. Ajattelin etten jätä asennusta viime tippaan vaan teen sen tänään - ainakin yritän tehdä. Modeemin mukana tulleessa tiedotteessa kerrotaan, että ensimmäisellä käynnistyskerralla modeemi saavuttaa käyttövalmiuden normaalia hitaammin - asetusten ja vapaiden taajuuksien haku voi kestää 15-120 minuuttia. Joopa joo. Pelkään pahoin, että tuo 15-120 tarkoittaa minun tapauksessani tunteja eikä minuutteja. En haluaisi olla pessimisti, mutta minulla nyt vaan on kovin huonoja kokemuksia kaikkien tietokoneeseeni liittyvien asennusten kanssa. No, ehkäpä tämä puuha sujuukin ihan ongelmitta. Toivotaan!

Siltä varalta, että olen poissa linjoilta sen 120 tuntia niin laitan tänne ihmeteltävää:Arvaattekohan mitä meikäläinen on tuossa touhunnut..?


-------------------------------

Lisäys 25.5.

Luulin, että tämä on tosi helppo arvoitus. Eipäs ollutkaan.

Annan siis vinkin:

"Se on tavoittelemisen arvoinen." ;)

10 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Toivotaan, että asennus sujuu mutkattomasti, heh saahan sitä toivoa. Täällä on ihan vastaavia kokemuksia näistä asennuspuuhista :D
Tuossa on joko mozzarellajuustoa ja pippuria tai sitten vanulappuja ja jotain luomivärimurua tai jotain vastaavaa. Siinä arvaukset.

Nia kirjoitti...

ummm... valkosipuliperunoita ;)?

Anu kirjoitti...

Papu - Asennus onnistui periaatteessa ihan kivuttomasti. Olin vaan liian malttamaton ensimmäisellä kerralla enkä antanut vempeleen rauhassa etsiä verkkoa. Tyypillistä minulle eli "Nyt tai heti!" ;)

Tuota tuota.. Tosi kivoja arvauksia, mutta eivät menneet ihan nappiin.

Anu kirjoitti...

Nia - Eipä ole niitäkään. Enpä taida antaa vielä vinkkejä. =)

tia kirjoitti...

Hyvä kun asennus onnistui, vai olit liian hätäinen. No onhan oudon näköistä, ei tule muuta mieleen kuin valkoinen suklaa joka on tietty väärä arvaus ;-)

marjukka kirjoitti...

Joskus noiden asennusten kanssa meinaa mennä hermot, onneksi sinulla nyt onnistui! En kyllä arvaa, mitä olet touhunnut, talouspaperiin olet niitä ainakin painellut, kun on ihan sama kuvio niissä. Kyllä pistit pahan!

bigM kirjoitti...

kiva anu...tämä on testi, katsotaan tuleeko perille? tämä on nyt ihan eka ja omaa luokkaansa, jos menee läpi.
monta kiitos kaikista neuvoista, ovat olleet hyvin valaisevia ja tulostakin on tullut.
mulla on semmoinen taitava entinen mies, joka on taitava käsistään ja minä taas tykkään kukkasista. se on vähän niin kuin pala omaa pihaa;)
kamala yskä, kuluuhan se yö näinkin...

bigM kirjoitti...

poikkesin sun vanhassa blogissa. miksi täällä ei näy yhtään kaunista korttia, kun kerta osaat tehdä niitä...kysyn vaan;)
niin, taisin sittenkin onnistua. olen harvinaisen fiksu, ainakin omasta mielestäni...

Anu kirjoitti...

Tia - Hätäinen olin tosiaan. Katselin modeemin valoja ja luulin, että muutaman kuuluu palaa heti. Koska ne eivät palaneet niin otin sitten modeemin irti. Toisella kerralla annoin modeemin "muhia" rauhassa. Sitten se alkoikin pelittämään. Voi sitä iloa. No, tänään yhteys onkin sitten pätkinyt vähän väliä. Toivottavasti vain alkukankeutta.

Tuo arvauksesi ei ollut mikään huono vaan ihan parhaasta päästä. Väärä se oli siis kuitenkin. =(

Anu kirjoitti...

Marjukka - Kuvio on ihan sattumalta melko samanlainen kuin talouspaperissa. Siitä se ei ole kuitenkaan tarttunut. Osa noista lähti irti suosiolla, mutta osa piti ottaa ronskimmin ottein ja painella sitten talouspaperiin. Biojätteeseen joutui mokoma! ;)

bigM - Hieno juttu, kun kommentointi onnistuu! Nyt voit kommentoida kaikissa ihanissa askartelublogeissakin. =)
Mitä minun kortteihini tulee niin nehän ovat tällaisen satunnaisen kortteilijan tuotoksia. Teen niitä pääsiäisen ja joulun alla. Muulloin ei ole tarvetta. Kivaa se puuha kyllä on!
Se parvekepuutarhasi on tosi kiva. En tiennyt, että sellaisenkin pystyy kyhäähään parvekkeelle. Onni on kätevä mies! ;)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen