CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 16. toukokuuta 2009

Päivä pulkassa

Taas on yksi päivä illassa. Tähän lauantaihini mahtui työntekoa, kirppistavaroiden hinnoittelua, pyöräilyä ja luonnon ihastelua..Meinasin lähteä nyt illalla katsomaan Yläkaupungin Yön menoa mutten sitten viitsinytkään. Olen tällainen tylsä kotikissa, joka istuu mielellään yksin kotona viikonloppuisinkin. No, tiedä tuota vaikka menojalkaa alkaa vipattamaan jossakin elämänvaiheessa taas enemmän. Nyt vaan tuntuu hyvältä olla kotona omassa rauhassa.

Huomenna vienkin sitten tavaraa kirpparille. Tungin jo pyörän sivulaukut täyteen laseja, lautasia, mukeja yms. muuta särkyvää. Niiden ympärille laitoin vaatteita. Toivottavasti kaikki astiat pääsevät ehjinä perille.
Sieltä kirppikseltä saatan pöräyttää toiselle kauempana olevalle kirppikselle. Pyörällä pääsee nopeasti vaikka minne. Enpä ole osannut kaivata iki-ihanaa Vespaanikaan, josta luovuin viime vuonna. Kivahan se oli, mutta aikansa kutakin sanoi pässi...

7 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Huomenna tavaraa kirpparille, siis tänään, sunnuntaina, missä o kirppikset auki su? Se oiskii kiva juttu! Hyvää myyntiä vaan!

Anu kirjoitti...

Papu - Täällä Jyväskylässä yksityisten ylläpitämät kirpparit ovat auki sunnuntaisinkin. Se mahdollisti sen, että minäkin voin varata pöydän. Omat työvuoroni noudattavat arkisin kirppareiden aukioloaikoja joten silloin en ehdi täyttämään ja tyhjentämään pöytää.
Kesäisin on sitten vielä ihana ulkokirppis viikonloppuisin! Siellä on aina kova sutina ja mahtava fiilis. =)
Edellisissä blogeissani höpöttelin paljon kirppiksistä.

Nia kirjoitti...

Vespa! Voi, se on unelma minulle, ollut jo pitkään <3

Toivottavasti sinulla on oikein ihana ja hyvä päivä :)

Anu kirjoitti...

Nia - Olen nauttinut kovasti tästä sunnuntaista - toisin kuin viime sunnuntaista. Silloinhan häntä viipotti maassa.
Sydämeni sykkii yhä Vespoille. Haaveissani on yhä ikäiseni Vespa-kaunotar. Nyt ei vain ole oikea aika hankkia sitä. Kaikki ajallaan..

Marjukka kirjoitti...

Ihanan hehkuvia tulppaaneja kuvassasi! Pyöräillessä kuntokin nousee kohisten ;D Minä kaivoin myös pyöräni "naftaliinista" ja olen ulkoiluttanut sitä jo muutamalla lenkillä!

Papu kirjoitti...

Täällä on kanssa torilla kirppis, sinne ois suunta ku se on ilmainen! Ja sutinaa piisaa. Toivottavasti siul tulee hyvä myynti! Kävin lueskelemassa kirpparikohtia ja muutakin, olet aika haka ja näemmä laukkufriikki kuten miekin :)

Anu kirjoitti...

Papu - Nyt en sure vaikken saisi voittoa vaikka muutaman euron. Tarkoitus on vaan saada varastoa tyhjemmäksi. Myymättömät kamat lahjoitan sitten jonnekin EkoCenterille.
Melkoinen kirppiskävijä olen ollut viime vuosina. Tänä vuonna se touhu on jäänyt taka-alalle töiden vuoksi.
Joo, kassit ja laukut kelpaa aina. =)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen