CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Nolo tunnustus

Taas kerran olen viettänyt mukavaa aamua Kimmon ja Minnan seurassa. Olemme nauraneet porukalla ihan sikana kaikenmaailman jutuille. Läheltä piti etten jo soittanut studioonkin. Tulin kuitenkin järkiini ihan viime tipassa ja laskin puhelimen käsistäni.

Niin.. Kuuntelen joka arkiaamu Radio Novaa. Olen niin koukussa aamulähetyksiin, että joudun melkein laittamaan kellon soimaan vapaapäivinäkin kuullakseni sen leppoisan höpöttelyn. Tästä pitäisi kai jo huolestua..?

Tätä Aamun radio -riippuvuutta on kestänyt arviolta jo vuoden päivät. Luulen, että pääsen eroon riippuvuudestani vasta sitten, kun/jos juontajapari lopettaa yhteistyö. Tuon ajatteleminenkin saa minun surulliseksi ja vierotusoireet meinaavat puskea pintaan. ;)

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun olen koukussa johonkin radiolähetykseen. Sama tapahtui vuosituhannen vaihteessa. Asuin silloin Espoossa ja kuuntelin joka arkiaamu Kiss FM:n aamulähetyksiä. Silloin äänessä oli Henkka Hyppönen ja Jenni Pääskysaari. Taustalla oli kommentoimassa myös Tuomas Enbuske. Kolmikon jutut tempasivat minut aina täysillä mukaansa. Heitä kuunnellessa tuli usein pakottava tarve saada ottaa osaa keskusteluun ja kaksi kertaa soitin jopa studioon. Vasta puheluiden loputtua tajusin joutuneeni myös suoraan lähetykseen. Niitä puheluita en unohda.

No, sitten pojat lähtivät televisiohommiin ja tilalle tuli uusi juontajapari. He yrittivät pitää yllä samaa leppoisaa ja välitöntä tunnelmaa. Se touhu meni ihan matkimiseksi ja siten myös väkinäiseksi väännöksi. Vaihdoin eri kanavalle ja vietin pitkän suruajan..

Vähänkös nolotti tunnustaa tällainen.

9 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Vois sitä pöljempiäkin riippuvuuksia olla ;) Olen joskus harrastanut itsekin tätä, mielikuvani on että Vappu Pimiä (mielikuva ei ole kovin tarkka) oli jollakin kanavalla aamujuontaja ja tuli todella usein kuunneltua sitä. Tästä on kuitenkin aikaa muutama vuosi.

Nia kirjoitti...

Eihän tuo hullumpi riippuvuus lainkaan ole :D Varsin hauska varmasti jopa!

Anu kirjoitti...

Papu - Tiedän, että hyvin monilla on jonkinlainen riippuvuus televisiosarjoihin. Tämä radio-ohjelma riippuvuus lienee(?) vähän harvinaisempaa.
Vappu on tainnut tosiaan olla radiossakin joskus. Sen voin sanoa ettei se kanava ole ollut minulla silloin päällä!

Nia - Kyllä, hauskaa minulla on aamuisin. Ihan niin kuin istuisin hyvien ystävieni kanssa sohvalla. =D

Papu kirjoitti...

On se Vappu edelleen radiossa, parhaillaan kuuluu hänen äänensä :)

Anu kirjoitti...

Papu - Kiitos varoituksesta. =D

jantta kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani :)Tule toistekin.

Anu kirjoitti...

Jantta - Uskoisin, että poikkean toistekin. Kivoja juttuja sinulla.

marjukka7 kirjoitti...

Minä en juurikaan kuuntele radiota, ainoastaan Tapparan jääkiekkopelit ja autossa musiikkia, joten ei ole päässyt tulemaan riippuvuutta ;D

Anu kirjoitti...

Marjukka - Minulle radio on todella tärkeä kapistus. Kuuntelen sitä lähes koko ajan hereillä ollessani. Illalla radio on kiinni pari tuntia, kun televisio on auki.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen