CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 9. toukokuuta 2009

Peukkuja pystyyn!

Eilen minulla oli kinkkinen työpäivä ja pinnaa kiristi aikalailla. Se johtui ihan "vaan" tietokoneongelmista. Nettiyhteys katkesi päivällä ja se aiheutti ongelmia myös kassajärjestelmään. Korttimaksupääte ei nimittäin toimi, kun yhteydet on poikki. Nykyään ihmisillä on harvoin käteistä rahaa mukanaan joten pääte on todella tärkeä. Eilen jäikin jonkun verran kauppoja tekemättä tuon yhteysongelman vuoksi. Ai miksikö ihmiset eivät käyneet nostamassa rahaa automaatilta..? No siksi, että lähimmälle automaatille on matkaa 350m. Liian pitkä matka kävellä... *huokaus*

Ellei yhteydet pelitä tänäänkään niin meikäläinen taitaa kaivata...Ei tässä voi muuta kuin pitää peukkuja pystyssä ja toivoa, että nettiyhteys toimisi tänään.

4 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Toivottavasti päiväsi on mennyt hyvin kaikesta tietokonetemppuilusta huolimatta. Ikäviä nuo koneet kun ne joskus temppuilee.

Niin.. ja 350m.. onhan se _toki liian pitkä matka kävellä_ ... *pyörittelee silmiä* ;D

Anu kirjoitti...

Nia - Kahden korttelin matka on aivan kohtuuton kävelymatka ihmisten mielestä. Myymälämme on juuri tuon samaisen matkan verran liian kaukana keskustasta. Jatkuvaa narinaa saan kuulla siitä miten syrjässä myymälä on. Huvittavaa ja samalla jotenkin säälittävää. 350 metriä - voi voi sentään...

minde kirjoitti...

Meillä tietokoneyhteys takkuilut tänään. Ihme että nyt pääsin tänne. Ja hyvä. Joo, kyllähän nykyään tuntuu että autokin pitää saada parkkiin ihan just kaupan oven eteen. Huolestuttavaa, oikeesti. Mä kyllä jaksan kävellä kauempaakin.

Anu kirjoitti...

Minde - Hyvä, että teillä yhteys kuitenkin korjaantui.
Joo, autot pitää tosiaan ajaa melkein kaupan ovesta sisään. Kas kun ei kaupoissa ole jo jotain akkukäyttöisiä menopelejä joilla pääsee hakemaan maitopurkkinsa ilman jalkojen rasittumista. ;)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen