CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 11. toukokuuta 2009

Oh Hoh!

Kylläpäs tämä blogini näyttää erilaiselta kuin yleensä. Käytän yleensä Mozilla Firefoxia, mutta nyt käytössäni on Internet Explorer. Ero taitaa johtua siitä.

Nyt kuvat ovat paljon suurempia ja tekstikenttäkin on leveä. Paljon paremmalta näyttää. Ainoa huono puoli on se, että nuo nätit raitasukat jäävät vähän piiloon.

Kävin vilkaisemassa muidenkin blogeja. Myös ne näyttivät paljon paremmilta.

Enpä tiennyt, että nettiselain vaikuttaa tällä tavalla...

6 kommenttia:

Abana kirjoitti...

Päivitin kerran blogini Mozillalla... meni ihan hirveäksi tappeluksi ja väännöksi, kun se ei suostunut yhteistyöhön IE:n kanssa. Aina jommassa kummassa oli systeemit sekaisin. Toisin päin en ole huomannut ongelmia.

tia kirjoitti...

Hyvältähän täällä näyttää, vaikka ekaksi jäin miettimään kun luin otsikon ja blogin sivutpalkit olivat ihan mustat ennen raitasukkien ilmestymistä ;-)

Marjukka kirjoitti...

Jännää, mutta minulla taas Mozilla näyttää kaikki paremmin! On tämä aika sekamelskaa, tämä nettimaailma!
Pidän sinun sivustasi ja nuo raitasukat ovat mainiot!

Anu kirjoitti...

Abana - Eli selaimella on tosiaankin väliä. Päivällä IE:llä ollessani totesin etteivät kaikki sivupalkin kuvatkaan näkyneet. Poistin ne silloin.

Tia - Vai on ollut pelkkää mustaa ensin. Onneksi sukat kuitenkin ilmestyivät. =)

Marjukka - Molemmissa selaimissa on hyvät puolensa - myös blogien ulkonäön kohdalla. IE näyttää kuvat ja tekstikentän isompana. Se on hyvä juttu. Varjopuolena on se, että silloin jää jotain muuta piiloon - kuten minulta nuo sukat.

Mielenkiintoinen tämä nettimaailma....

Nia kirjoitti...

Se on kyllä jännä miten eri selaimet vaikuttavat aina asetuksiin ja sivujen skaalautumiseen. Pitäisi aina testata melkein kaikilla kun sitä vaihtaa, mutta kuka aina jaksaa ;)

Anu kirjoitti...

Nia - Enpä tullut minäkään ajatelleeksi, että selaimet vaikuttavat niin paljon. Sitten on vielä erimallisia näyttöjä. No, ei tämä ole kuitenkaan niin suuri juttu, että alkaisin murehtimaan. Pääasia on, että tekstit ja kuvat näkyy - niin ja kommentointi toimii. =)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen