CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 15. toukokuuta 2009

Herkkusienten kapina

Kukanpäivänä etsiskelin kotoani kukkia ja jouduin tekemään melkoisen työn ennen kuin löysin niitä. Myöhemmin löysin kukkia myös yhden takkini vuorikankaasta, vanhasta kirpparilta ostamastani peltitarjottimesta ja askartelutarvikkeista. Aika vähäistä on tosiaan kukkien määrä kodissani.

Eilen päätin korjata asian sillä onhan nyt naisihmisen kodissa oltava kukkia! Etenkin kun kyseessä on jo tällainen iäkkäämpi naisihminen. ;)
Vitsi vitsinä. Stereotypiat on raivostuttavia. Olen nainen muttei minun tarvitse käyttää korkokenkiä, tykätä pitseistä ja timanteista, lakata kynsiä,.. ja rakastaa ruusuja.

No, joka tapauksessa eilen törmäsin Eurokankaassa kukkakankaaseen, jota minun oli ihan pakko saada edes pieni palanen. En mennyt alunperin ostoksille vaan ihan muissa asioissa. Keltainen kangas kuitenkin pisti silmääni vaikka se olikin erään pöydän alatasolla. Ostin sitä sen enempää miettimättä 60 cm.En tiedä vielä mitä tuosta teen, mutta jotakin suunnitelmia löytyy jo.

Ai miten tuo otsikko liittyy kankaaseen? Ei yhtään mitenkään. Siihen liittyy todella loistava tarina, joka löytyy täältä: Onnistuja.

Meikäläinen alkaa nyt valmistautumaan töihin ja toivottaa kaikille tänne kurkistaneille PIRTSAKKAA PERJANTAITA!

8 kommenttia:

Marjukka kirjoitti...

Asennetta kaivataan moneen asiaan! Ja nimenomaan OIKEAA asennetta! Hyvää työpäivää sinulle!

tia kirjoitti...

Uskaltakaamme olla erilaisia, kauniin pirteän kankaan olet ostanut ja niistä ruusuista tykkäämisestä ;-D
Hyvää työpäivää.

Nia kirjoitti...

Tuo olisi nätti laittaa ruokapöydälle lasin alle, tai miksipä ei seinällekin <3

Anu kirjoitti...

Marjukka - Totta. JOILLAKIN aloilla JOISSAKIN paikoissa JOILLAKIN ihmisillä olisi peiliin katsomisen paikka. Esim. palvelualalla olisi aikalailla korjaamista. Tiedän tuon koska minä ja moni ystävänikin on alalla. Minä olen tällä hetkellä niin onnellisessa asemassa, että saan työskennellä firmassa, jossa puhalletaan yhteen hiileen. En ole vain pelinappula. Työhyvinvointi lähtee siitä, että työpanosta arvostetaan. Tästä aiheesta voisin kirjoittaa vaikka kirjan! =)

Tia - *hymy* ;)

Nia - Ykkössuunnitelmani on pilkkoa kangas kolmeen osaan ja pingottaa palat minulla jemmassa oleviin puukehikoihin. Eteisen tyhjälle pitkälle seinälle ajattelin niitä. Mikäli ne eivät näytäkään hyvältä niin sitten niistä tulee jotain muuta.
Keittiön pyöreään pöytään minun on pitänyt teettää lasi jo monta vuotta sitten. Hyvä kun muistutit! =D Keittiööni tuo kangas ei kuitenkaan nyt käy, koska siellä on se yksi kuviollinen verho.
Kangasta oli kuulemma myös vahakankaana ja se oli käynyt hyvin kaupaksi.

Papu kirjoitti...

Wau miten herkullinen kangas! Itse inhoan keltaista, mutta tää on kyllä makeen näköinen jonkun toisen kodissa :D Kaunista viikonloppua!

Anu kirjoitti...

Papu - Keltainen ei kuulu minunkaan lemppariväreihini. Sitä ei löydy kotoani eikä vaatteistanikaan. Tuohon kankaaseen jotenkin vaan retkahdin, kun se oli kuin auringonpaiste. =)
Eteisessäni kaikki on harmaata, mustaa ja valkoista joten ajattelin, että nuo kukat voisivat tuoda sinne iloa.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Kiva ovi.

Anu kirjoitti...

Hannele - Kivaltahan tuo ovi kieltämättä näyttäisi tuollaisena kukallisena muttei kangas ollut siinä kuin kuvaushetken.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen