CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Uni tulee..

Mikä ihmeen väsymys meikäläiseen iski nyt..!?!

Selvisin raskaasta parin viikon työputkesta ihan hyvin. Pitkät ja kiireiset päivät aiheuttivat minulle vain fyysistä väsymystä. Iltaisin selkäni ja jalkani olivat kipeät enkä jaksanut kunnolla edes istua. Aina sohvalle istuessani valuin ihan huomaamattani makuuasentoon. En kuitenkaan nukkunut enempää kuin normaalisti. Olin henkisesti oikein pirteä.

Nyt teen taas normaalipituisia työpäiviä eli arkinen aherrus on palannut työpaikalleni. Minä olen nyt väsynyt! Omituista! Eilinen työpäivä tuntui loputtoman pitkältä. Illalla minua alkoi nukuttamaan jo puoli kahdeksalta. Yritin katsoa televisiota, mutta silmäluomeni meinasivat painua kiinni. Sinnittelin yhdeksään ja sitten annoin periksi. Kömmin peiton alle.

Peiton alta katsoin makuuhuoneessani olevia viherkasveja ja totesin niiden olevan tosi hienoja. Halusin ottaa valokuvan vehkastani heti. Kai sen olisi voinut tehdä tänäänkin, mutta tuli vaan sellainen olo ettei kuvaamista voinut siirtää. Heh! Ei siinä muu auttanut kuin lähteä etsimään kameraa..
Sitten vaan takaisin peiton alle ja unten maille...

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Kiireisen työrupeaman jälkeen kehosi antoi luvan levätä ja silloin väsymys iski, tämä taitaa olla ihan tervettä väsyä.
Vai piti vielä kamera kaivaa esille, hieno kuva ja kasvi.

Anu kirjoitti...

Tia - Terve väsymys kuulostaa oikein hyvältä. Uni maistuu ja mieli on iloinen joten ei tämä taida tosiaan olla mikään huono juttu. =)
No joo. Unisena otin kuvan ja kellahdin saman tien sänkyyn. Saman tien nukahdin.

Marjukka kirjoitti...

Tosi hyvinvoivan näköinen vehka sinulla! On tainnut saada paljon rakkautta ja substralia ;D

Anu kirjoitti...

Marjukka - On siinä yksi huono lehti. Tuolla se pilkistää alhaalla. Siitä näkee ettei se ole muovia. Hih.
Olet muuuten oikeassa siinä, että vehka on saanut rakkautta. Se on siskoni entinen ja ehkä juuri siksi hoidan sitä erityisen hyvin. Yksi muisto siskostani siis....

Nia kirjoitti...

Ettei vain olisi kevätväsymystä ;)?

Uni on välillä hyvästä ja silloin kun väsyttää pitää levätä niin jälleen jaksaa.

Anu kirjoitti...

Nia - Nukuin parina yönä pitkät unet ja niin hävisi väsymys. Taas riittää virtaa. En ole koskaan kärsinyt kevätväsymyksestä. Se johtuu ihan siitä, että rrrrrrrakastan kevättä! =)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen