CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 29. toukokuuta 2009

Täydellinen sää!

Nyt meikäläinen ei narise säästä. =)

Tänä aamuna nautin suunnattomasti saadessani polkea töihin raittiissa säässä. Työpaikallani oli kuuma, mutta koska työni ei ole fyysistä rehkimistä niin selvisin ihan kunnialla. Oven pidin tosin auki koko päivän.

Viiden jälkeen työpäiväni päätyttyä totesin, että oli aivan täydellinen pyöräilysää. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, tuuli mukavasti ja lämmintä oli arviolta 20 astetta. Päätin pyöräillä edes pienen lenkin ja suunnistin ihan ensimmäisenä legendaariselle Kirkkopuiston kioskille. Legendaariseksi sanon sitä siksi, että se on rakennettu 50-luvulla ja nököttää aina vaan paikoillaan vaikkei ehkä mikään kaunistus olekaan. Kioskilta ostin jätskitötterön.Oli todella vaikeata ottaa valokuvaa tötteröstä niin ettei kukaan huomannut. Pidin kameraa sylissäni ja osoittelin tötteron suuntaan. Tuo oli ehdottomasti paras otoksista. Jätski oli muuten minttua aidossa vohvelissa. Njam!
Arvatkaas mitä..? Istuin ihan auringossa eikä ollut yhtään hiki. Tuuli oli niin voimakas, että se viilensi säätä. Oi miten minä nautinkaan olostani. =)

Kioskilta suuntasin katsomaan ihanaa paikkaa jonka löysin ihan vahingossa jokunen viikko sitten. Vaikka olenkin paljasjalkainen jyväskyläläinen niin täällä riittää minulle tuntemattomia paikkoja. Tämä Korkeakoski on yksi hienoimmista löydöistäni:


Harmillisen huonoja kuvia sain aikaiseksi. =(
Parisen viikkoa sitten katselin koskea sillankaiteeseen nojaillen. Silloin luokseni tuli lintubongari ja kertoi lintulajista, jota ei ole tavattu kuin muutaman kerran Suomessa. Juuri tuolla Korkeakoskella oli viimeisin havainto. En muista kuollaksenikaan mikä lintu se on. Voi harmi. Joku västäräkki se taisi olla..

Huomenna saattaakin olla hellepäivä. Mikäli vilvoittavaa tuulta riittää niin saatanpa pyöräillä taas jossakin työpäiväni jälkeen.

Nyt Anu sanoo Hyvää yötä...

2 kommenttia:

marjukka kirjoitti...

Kaunista paikkaa tuo Korkeakoski, ihanan rehevää! Minä muuten pidän mangomelonista aidossa vohvelissa, nam nam! ;D

Anu kirjoitti...

Marjukka - Tuon pienen kosken ympäristö oli todella rehevää ja kaunista. Ihan satumainen paikka.
Minä en osannut ottaa hyviä kuvia aurinkoa vasten. Hutkin kuitenkin joitakin muistoksi ja laitoin häpeilemättä tännekin. Netistä löysin todella kauniita kuvia ja niitä ihastelin.

Mangomeloni on minunkin ykkönen. Ja ehdottomasti aidossa vohvelissa!!!
Viimeksi ostin mangomelonin joten nyt maistoin jotakin muuta pirtsakkaa ja selkeää. Jätskissäkään en tykkää mistään ihmeellisistä sekoituksista.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen