CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 26. toukokuuta 2009

Selitys puuhiini

Voi miten paljon minulla olisikaan jutunaiheita mutten vaan ehdi kirjoitella niistä tänne. Olisi kiva kertoa siitä miltä tuntuu ajaa raesateessa fillarilla ja pelätä samalla ihan kannoilla olevaa ukkospilveä. Sen verran sanon, että vauhtini oli hurja! Olisi kiva kertoa myös kevään ihmeistä, kiukustani kirpparilla, hirvittävistä PMS-oireistani, jatkuvista iho-ongelmistani yms. yms. Aikani ei nyt vaan riitä kirjoitteluun. Työ ja muut asiat vievät aikani.

Lienee kuitenkin kohteliasta kertoa vastaus heittämäääni arvoitukseen.

Pieni alustus ensin:
Rrrrakastan vaniljan tuoksua. Mikäli tunnen sen kaupassa niin alan aivan vaistomaisesti suunnistaa sitä kohti. Yleensä löydän itseni tuoreiden vaniljarinkeleiden luota. Hypistelen ja nuuhkin pusseja aina pitkään mutten kuitenkaan osta niitä. Niissä mielestäni tuoksu on parempi kuin maku. Kuivakkaita ovat minun makuuni.
Olen sitä mieltä, että lähes mikä tahansa herkku paranee entisestään mikäli siihen lisätään vaniljakastiketta. Kerran jo mietiskelin, että ehkäpä saisin sillä jonkun mielestäni tosi pahan ruuankin maistumaan hyvälle. En ole kuitenkaan tohtinut lisätä sitä kaalilaatikkoon tai tonnikalapizzaan. ;)

No, löytyy kuitenkin yksi poikkeus. En nimittäin voi sietää vaniljaista lääryä, jota on tungettu Domino-keksien väliin. Pidän niitä keksejä aina vierasvarana kaapissani ihan siksi, että ne ovat ainoita herkkuja joita en mene makeannälässäni pupeltamaan.

Kerran kuussa makeannälkäni käy kuitenkin aivan sietämättömäksi ja väännän kaikki kaappini nurin löytääkseni jotain herkkuja. Ellei mitään muuta löydy niin käyn Dominojen kippuun.

Niin on siis käynyt tässäkin:Huvittuneena katson aina Domino-mainoksia. Niissä täytettä sanotaan tavoittelemisen arvoiseksi ja mitä minä teenkään - heitän sen osan roskikseen. Olen outo. Tiedetään, tiedetään,...

8 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Ei kyllä tullut pieneen mieleenkään, että Dominon täytteestä on kyse :D :D :D On siula kyl tavat syödä herkkuja, kaikki herkuimmat nakkelet roskiin :D Tapansa kullakin.

tia kirjoitti...

Hih hii, olihan arvoitus, en olisi kyllä arvannut moista roskiin heittoa. Hyvää tiistaita sinulle, täällä mahtavasti aurinko paistaa.

marjukka kirjoitti...

Enkä sitten tätä arvannut, vaikka itse teen samoin. Tosin en sitä noin hienona "lättynä" saa poistettua, vaan raaputan reilusti.

bigM kirjoitti...

juu, testaus jatkuu. tulen aina välillä pyytämään kommettejasi, jotta saadaan homma hoidettua - koita siis kestää & kiitos tämä on mulle hyvinkin tärkeä henk.koht.asia, ymmärtänet varmasti!

minde kirjoitti...

Niinpä tietysti, olishan tuo pitäny arvata:)

Anu kirjoitti...

Papu - Niin.. eipä tuo taida olla kovin tavallista puuhaa joten vaikeata oli arvata. Se sinun veikkauksesi vanulapuista oli kyllä mainio!!! =D

Tia - Täytyy myöntää, että pahaa teki heittää roskiin kolmasosa kekseistä. Onneksi en tee moista kuin muutaman kerran vuodessa.
Täällä oli puolipilvinen ja hiostava päivä. Huh!

Marjukka - Ihanaa, ihanaa, ihanaa!!! Sinä ymmärrät minua tässäKIN asiassa! Taidetaan kuulua Omituisten Otusten Kerhoon tämän vuoksi. =D
Minä sietäisin ihan ohuen kerroksen täytettä, mutta sellainen määrä on kertakaikkiaan liikaa.
Talvella tosin maistoin Dominoita joissa oli ruskea täyte ja se täyte oli tosi namia! =)

bigM - Mielellänihän minä autan mikäli vaan voin. Minulta ei tosin tarvitse edes pyydellä kommentteja. Niitä saattaa kuule tippua ihan riesaksi asti. ;)

Minde - Lähetäänks kahville? Saat sen hillon lisäksi myös keksien täytteet. Hih! =)

bigM kirjoitti...

hei anu! nyt on homma hoidettu ja kaikki palannut entiselleen. blue teki hurjan homman, mutta selvisi siitä loistavasti. kiitos sullekin kannustuksesta.kyllä olen onnellinen...

Anu kirjoitti...

bigM - Hyvä hyvä!!! Täytyypä tulla ihastelemaan....

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen