CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Sivistystä sunnuntaina

Niin sitä tänään mentiin kirpparille pyörän perä täynnä tavaraa:Kirpparilta ajelin Lounaispuiston kioskille syömään. Sen jälkeen ajelin ristiin rastiin Jyväskylän Yiopiston puutarhassa. Siellä näki selvästi kevään tulleen. Siitä yksi kuva todisteeksi:Päärakennuksen edestä löytyi yksi aika hauska juttu:Tuon reissun jälkeen tulin kotiin, keitin kahvit ja istuskelin parvekkeella kirppistavaroita hinnoitellen ja musiikkia kuunnellen.

Nyt olen istuskellut koneella ja katsellut Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa. Seuraavaksi katson ainakin osan elokuvasta Pirates of the Caribbean. Elokuvan katsominen kuuluu kuulemma suorastaan yleissivistykseen. Häpeäkseni tunnustan etten ole katsonut elokuvaa. Nyt siis sivistän itseäni ainkain hetken ennen nukkumaan menoa. ;)

Voiko sunnuntaita enää leppoisammin vietellä..? Eipä kai.

10 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Voi Pirates of the Caribbean on loistoleffa ja voihan Johnny Depp! <3 Huoh! Sitä katselisi ihan tuntikaudet ;D

tia kirjoitti...

Aivan ihanan pyöräkuvan olet laittanut, on siinä ollut taiteilemista tuollaisen taakan kanssa. Sinulla ollut kiva sunnuntaipäivä.

Anu kirjoitti...

Nia - Minussa täytyy olla jokin vika - paha vika! Ei iske elokuva eikä myöskään J. Depp. Täytynee mennä lääkärille... ;)

Tia - Pyörällä saa kyllä kulkemaan mielettömiä määriä tavaraa - vieläpä helposti. Siellä ne perässä tulee ihan huomaamatta. Töyssyt ajoin nyt tosi varovasti särkyvän kuorman vuoksi.
Tuota kylttiä telineessä oli kuvaamassa toinenkin ihminen. Miehellä oli toooooooosi pitkä putki kamerassa. Kun hän meni nurkan taakse niin minä hiivin paikalle pikkiriikkisen kamerani kanssa. =D

Abana kirjoitti...

Katsoin kerran jonkun niistä "piraattileffoista", en ollenkaan innostunut touhusta. Deppiä vastaan ei ole mitään (mielummin tosin katselen Bruce Willisiä), mutta se hahmo oli aika ällö.

Hauskaa viikon alkua!

Anu kirjoitti...

Abana - Joo, se Jack Sparrow oli minustakin aika ällö. Tuli mieleen koko ajan Andy McCoy. (sori Nia)
Täytyy todeta, että onneksi naisilla on niin erilaisia miesmakuja!!! Ajatella jos kaikki juoksisi samanlaisten perässä. Siinä kuulkaas veri roiskuisi ja tiedä vaikka ihmiskunta kuolisi vielä sukupuuttoonkin! =D

Papu kirjoitti...

Miusta Sparrow on hauska hahmo, mie otan nuo komediana ja tunnustan että olen muutenkin Depp fani. Tuo kolmen leffan boxi löytyy meiltä hyllystä, että meihin upposi täysillä :)
Tuo pyörä telineessä kuva on kyllä hauska ;)

Anu kirjoitti...

Papu - Minäkin pidin Sparrowta jollakin tasolla hauskana. Olen komedioiden - erityisesti romanttisten komedioiden ystävä, mutta tämä elokuva ei vaan iskenyt vaikka siinä oli romantiikkaakin. No, kaikkien ei tarvitse tykätä kaikesta.
Täytyy myöntää, että katsoin elokuvaa ihan siksi, että siitä on hyötyä työssäni. ;)

Papu kirjoitti...

Hyötyä työssäsi,hmm milläs tavalla?

Anu kirjoitti...

Papu - Aika outoa - eikö vaan?! Seikkailen myös paljon You Tubessa samasta syystä eli siitäkin on hyötyä työssäni.
En halua kertoa työpaikkaani täällä. Kuiskaan sen sinulle joskus jossakin. ;)

Papu kirjoitti...

Oukei, asia ymmärretty.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen