CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 21. toukokuuta 2009

Voi Adam, voi ihana Adam,..

VAROITUS! ! !
Tämä juttu sisältää tämän vuoden American Idols voittajan nimen!!! Lopeta siis heti lukeminen mikäli et halua tietää sitä vielä.
Tuo varoitus piti lisätä "yleisön pyynnöstä" tähän juttuun jälkikäteen.
------------------------------------

Eilen illalla ratkesi American Idolsin voittaja. Olen todella yllättynyt siitä, että Kris Allen voitti. Kris on kyllä ihan hyvä laulaja, mutta mutta.. Mielestäni kaverissa ei ole mitään erityistä eikä hän siten tehnyt minuun mitään vaikutusta. Minulle ei riitä laulutaito ja söpö ulkonäkö. Laulajalla pitää olla myös karismaa ja rohkeutta pistää itsensä likoon täysillä. Kris on vaatimaton ja huomaamaton hissukka - toisin kuin Adam - ihana Adam Lambert!Aloin seuraamaan American Idolia kesken kauden. Satuin kerran ihan vaan vahingossa näkemään Adamin yhden esityksen ja sen jälkeen olenkin katsonut kaikki jaksot - ihan Adamin vuoksi. Sen lisäksi olen katsonut hänen esityksiään You Tubesta. Näin sitä voi vanhakin hurahtaa jokonkin nuoreen pojan kloppiin! =D

Vaikka Adam ei voittanutkaan kisaa niin uskon vahvasti, että Adamista tulee vielä jotakin suurta. Näen Adamin esiintymisessä paljon samaa kuin suuressa suosikissani Freddie Mercuryssa. Molemmilla on sama rohkea esiintymistapa ja he käyttävät myös ääntään samalla tavalla. No, en ole mikään musiikkiasiantuntija joten jätän tarkemmat äänianalyysit viisaammille.

Sen vaan sanon, että Adam on huippu!!!Tämän kaiken hehkutuksen jälkeen minun on sanottava, että on periaatteessa aivan oikein ettei Adam voittanut Idolsia. Adam ei mielestäni kuulunut edes siihen kilpailuun, koska hänellä oli ennestään jo niin paljon erilaista esiintymistaustaa. Hän on ollut mukana erilaisissa kabaree- ja musikaaliesityksissä. Siitä yksi esimerkki tässä:Siitä on kyllä aikaa, kun olen johonkin esiintyjään hurahtanut tällä tavalla. Nyt kyllä täytyy mennä ihan jäähylle. ;)

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Saahan sitä hurahtaa, ei ole iästä kiinni, vanha !!!?
En ole katsonut kuin jotain pätkiä ohjelmasta.

Tiina kirjoitti...

Voi voi voi sua... Joku juonipaljastus-disclaimer olis ollut kiva tuossa alussa. :D No, ei se mitään.

Oon ihan samaa mieltä kyllä Adamista ja luulen että se menestyy Kris Allenia paaaaljon paremmin, vaikkei voittanutkaan. Meillä ei mun siskoni kanssa IKINÄ ole samaa suosikkia American Idolsissa - paitsi tänä vuonna. Adam on mahtava!

Anu kirjoitti...

Tia - Niin, ei kai tällainen "hurahtaminen" ole iästä kiinni. Jotenkin voisi kuitenkin kai kuvitella, että ikäiseni tykästyisi erilaisiin artisteihin. Minulla nyt vaan sattuu olemaan melko laaja musiikkimaku. Tärkeintä kuuntelemassani musiikissa on se, että siinä on tunnetta ja voimaa. En tykkää mistään velttoilusta. =D

Tiina - Kiva "tavata" toinen Adamista pitävä. Aiempina vuosina minulla ei ole ollut lainkaan suosikkia American Idolsissa. Taso on ollut kyllä aina kova ja on ollut kiva katsoa porukan kehittymistä.

Papu kirjoitti...

En oo pahemmin katellut tuota ohjelmaa, alkukarsintoja vähän, joten aika hataralla pohjalla on meikäläisen tiedot tuosta. Kuulostaa ihan oikei hepulta ;) Kyllähän tuohon voip hurahtaa :D

Abana kirjoitti...

En ole ikinä aiemmin kuullutkaan hänestä. Siispä katsoin nuo videot. Hieno ääni. On muuten aika paljon Charles Bronsonin näköinen. Mercury tuli mieleen äänen puolesta siinä keskimmäisessä kappaleessa.

Anu kirjoitti...

Abana - Katson niin vähän elokuvia etten muista mitään näyttelijöiden nimiä. Niin minun piti sitten mennä katsomaan miltä C. Bronson näyttää. Samannäköisiä? No jaa..
Minä en yleensä voi sietää korkeita ääniä - etenkään miehillä. Adam käyttää kuitenkin ääntään todella taitavasti ja persoonallisesti. Adamin vahvuus on kuitenkin hänen esiintymisessä eli lavakarismassa. Hänen levyään en ostaisi, mutta keikalle voisin kyllä mennä kirkumaan. =D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen