CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 28. lokakuuta 2008

Ajatus aamuun

Huoli ei tyhjennä huomispäivää sen suruista;
se tyhjentää tämän päivän sen voimista.
-Corrie Ten Boom-


Poimin tuon ajatelman Positiivareiden Aamun Ajatuksesta.
Ei pöllömpi! =)

Nukuin huonosti viime yön. Heräsin tunnin välein ja nousin ylös jo kuudelta. Turha sitä on väkisin pyöriä sängyssä, jos ei uni maistu. Eiköhän ensi yönä nukuta jo paremmin.

Minulla on mukava päivä edessä. Aamulla menen ystäväni kanssa kaupungille. Käymme käsityöliikkeissä ja sitten menemme Suomen käsityön museoon. Siellä on tällä hetkellä meneillään kansainvälinen tilkkutyönäyttely. Ystäväni (se verhonikin ompeleva) on koulutukseltaan ompelija ja työskentelee kangasmyyjänä joten se näyttely on erityisesti hänen mieleensä. Minä en ymmärrä mitään tilkkutyötekniikasta, mutta upeita töitä katselen kyllä erittäin mielelläni. Museossa on meneillään myös Luovuuden Puutarha -näyttely. Se esittelee kierrätysmateriaaleista tehtyä taidetta. Sen olen käynyt vilkaisemassa jo aiemminkin.

Kun ystäväni lähtee kotiin niin minä suuntaan toiselle puolelle kaupunkia. Menen pitkästä aikaa käymään isolla kirpputorilla. Se on niin iso paikka, että siellä hurahtaa helposti pari tai jopa kolmekin tuntia. Saas nähdä löydänkö mitään kivaa. Toivottavasti!

Iloisin mielin otan siis tämän päivän vastaan.

3 kommenttia:

tia kirjoitti...

Hieno päivä sinulla tiedossa, nauti kaikesta niin varmaan teetkin.

Minäkin yritän lähteä liikkeelle tänään hiuka kauemmaksi kuin pihalle ;-)

Nia kirjoitti...

Mukavaa päivää sinulle Anu:)

Anu kirjoitti...

Hei "tytöt"! ;)
Kiva kaupunkireissu oli.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen