CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 18. lokakuuta 2008

Jee Jee!

Hahaa..!!! Sainpas minäkin tumpelo räpsittyä kameralla ihan lähikuvia! No tuota.. Täytyy myöntää, että se tapahtui ihan vahingossa. Räpelsin nimittäin kameraa ja sitten pistin jonkun asetuksen automaattisesta digitaaliseen makroon jaa...

Tsadaa...


Normaalisti ihan tasaisen tumman harmailta näyttävistä velour kotilökäpöksyistäni tuli niin tarkka lähikuva ettei tosikaan! Voi sitä riemua ja ihmetystä mikä siitä syntyikään. Heh hee.. =D

Räppäsinpä sitten ihan huvikseni pari kuvaa täydellisestä gerberastani. Se on kyllä aivan muotovalio mielestäni! Noita kuvia kannattaa katsoa ihan tarkemminkin eli klikkaahan kuvia.

En aio ryhtyä valokuvaamaan "ihan tosissani" eli siis en ole perustamassa mitään valokuvaus-blogia tms. Jätän sen homman niille jotka sen osaavat ja ihailen heidän kuviaan päivittäin. Käytän kameraa ihan satunnaisesti ja siksi ostinkin ihan perus digikameran.

Olen minäkin hölmö, kun tällaisia täällä jorisen. No, kertoohan blogini nimikin mitä täältä löytyy eli siis arkisia ajatuksia. Tämä on sitä minun arkeani. Lukekoot ne joita huvittaa. Näin on näppylät! =D

10 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Kuulehan nyt. Älä laita tällaisia klikattavia kuvia tänne enää, vaikka olisivat kuinka hyviä. Siinähän sitten klikkasin ja tuijottelin kukkasta miettien, ei kai se tosissaan tuo mieleeni (kaunistettuna) naisen synnytyselimistä esiintyöntyvää vauvan päätä..???? Elän jonkinlaista jälkitraumaa. Älä pahenna sitä enää. Kuvaa vain metallia ja puita. Ja kultakaloja.

tia kirjoitti...

Kai osasit kumminkin nukkua innostuksesta huolimatta. Moni asia tulee sattumalta tai vähän kokeilemalla, jospa minä tuota kokeilen.

Hienoja kuvia ja siitä vaan sitten konttaamaan luontoonkin, ota polvisuojukset mukaan ;-)

Hyvää sunnuntaita Anu.

Anu kirjoitti...

Tia - Näinhän se on, että moni keksintökin on tehty vähän niin kuin sattumalta. ;)
Nukuin oikein makoisat ja pitkät yöunet. Tämä sunnuntaikin tuntuu oikein mukavalta. Nautiskelen vaan elämästä..

Anu kirjoitti...

Hilkka - Enpä olisi kuuna päivänä voinut kuvitella mitä kukkakuvistani voi tulla jollekin mieleen. Olen pahoillani aiheuttamastani tuskasta ja ahdistuksesta. Pyrin keskittymään jatkossa metallin kuvaamiseen. ;)

Vastasin jo aiemminkin sinulle, mutta teksti oli sen verran mautonta läppää, että poistin sen. Sinä olisit sen ymmärtänyt vitsiksi, mutta todennäköisesti moni muu ei. Tiedoksi siis niille, jotka sen ehtivät lukemaan: SE OLI TODELLAKIN VITSI!!!

Nia kirjoitti...

Kauniita kuvia olet ottanut! Kuvaaminen on kivaa eikä sitä pidäkkään ottaa niin tosissaan, vaikka tosissaan sattuisi joskus olemaankin ;)

sari kirjoitti...

Mahtavan hyviä kuvia olet napsinut!
Gerbera on kyllä yksi kauniimmista kukista mitä tiedän..:)

Tilda kirjoitti...

Hienoja kuvia!

Anu kirjoitti...

Nia - Kiitos kehuista. Totta, ei kait se kuvaaminen niin haudanvakavaa puuhaa ole - ellei sitten ota juuri hautajaiskuvia. ;)

Sari - Gerberat ovat kyllä tosi kauniita. Tuijottelen omaani vähän väliä.

A - Kiitos. Kiva kun poikkesit "kylässä"!

Marjukka kirjoitti...

Hienoja kuvia olet kauniista gerberasta ottanut. Myös minun lempikukkiani.

Anu kirjoitti...

Marjukka - Kiitos kehuista sinullekin. Gerberasta tuntuvat kaikki tykkäävän.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen