CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Näkö menee vanhalta

Kertokaa nyt hyvät ihmiset minkä värinen tämä blogini pohja on nyt!? Yritän katsoa ruutua läheltä ja kaukaa, mutta en pääse perille onko tämä harmahtava, punertava, sinertävä vai jokin muu. Eipä auttanut edes lukulasien peseminen. Olen ollut tosi väsynyt viime päivinä ja se taitaa tehdä tepposet silmillekin.

Tuosta tulikin mieleeni viimekertainen "ompeluseuran kokous" ystäväni kanssa. Olin silloin hänen luonaan tekemässä koruja ja lukulasini jäivät kotiin. Yhdessä vaiheessa tuhersin korviskoukkua vääntämääni pieneen lenkkiin. Ystäväni katseli puuhaani pöydän toiselta puolelta ja tokaisi: "Se aukko on muuten toisella puolella!". Minua alkoi naurattamaan ja annoin osat hänen yhdistettäväkseen. Siinä hän sitten pujotti osat yhteen ja mutisi samalla: "Tätä se on kun rupee sokeen kanssa askarteleen...". Voi luoja, että nauratti.


Niin, että tätä se on sitten, kun puolisokee pitää blogia - pohjan värikin pitää kysyä lukijoilta.

10 kommenttia:

tia kirjoitti...

Minusta pohja näyttää vaalean lilalta.

Minulla olisi silmälasien uusiminen edessä, kun ei pelkkä ulonäkö rapistu ;-)

Anu kirjoitti...

Tia - Kiitos. Annanpa pohjan olla tällainen ainakin toistaiseksi vaikkei tämä ihan mieleiseni olekaan. Pääasia ettei ole ihan valkoinen.
Joo, meikäläiselläkin on monenmoista rappeutumista havaittavissa. ;)

Nia kirjoitti...

Lila, mustikkajugurtti :D

Ninnalisa kirjoitti...

Semmoinen lilan vaaleansini punertava minun mielestä :D. Höh tänään en näemmä osaa olla itseni kanssa mitään mieltä.

Hilkka kirjoitti...

Blogin tekstit tulee vaaleansiniharmaalle pohjalle ja tämän kommenttipuolen kun avaa, on pohja vaaleanlila. Ovat erisävyiset näköjään - siis tuo tekstipohja ja tämä, mikä näkyy kommenttia kirjoittaessa. Minulla oli vähän sama ongelma erään vuodatusen pohjan kanssa. Minusta se oli ihan selvästi vihreä. Joidenkin mielestä keltainen. Outoa...

Anu kirjoitti...

Ninnalisa, Nia ja Hilkka - Kiitos teillekin vastauksistanne! Ne helpottivat oloani. Väri näyttää olevan melko vaikeasti määriteltävissä. Sovitaan, että tämän värin virallinen nimitys on MUSTIKKAJOGURTTI! =D

Marika kirjoitti...

Nia sanoi hyvin, mustikkajogurtti! :D Itse tykkään kovasti tästä väristä, juurikin tuollainen kaunis vaalea lila.

Anu kirjoitti...

Marika - Tämä mustikkajogurtti kuuluu minusta jonkinlaisiin "epäväreihin". Yleensä en tykkää tällaisista haljuista sävyistä, mutta blogin taustaksi tämä käy taatusti paremmin kuin kirkkaanpunainen.

Ritva kirjoitti...

Vastau tulikin eli vaalea lila :)
Mulle kans käy milloin mitäkin kun yritän tihrustaa, olen likinäköinen ja nyt vielä ikänäköinen :) - kun teen noita korttejani, niin joskus pitää tirkistää vaikka mistä kulmasta että näkee oikein, ilman laseja esim. iiiiiiihan läheltä eli nenä kiinni kortissa niin näen,hahh...

Anu kirjoitti...

Ritva - Tajusin juuri, että tämän pohjavärin näkee paremmin alaviistosta katsoessa.
Askartelupuuhissa olen törmännyt samaan ongelmaan kuin sinäkin. Valon pitää olla todella hyvä, kun tekee kortteja tai muuta vastaavaa.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen