CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 11. lokakuuta 2008

Miehen korvike postimyynnistä!?!

KARVAPÖLÄHDYS
Lavuaariin asennettava laite, joka 15 minuutin sisällä siitä kun olet pessyt pesualtaan, pöläyttää puhtaalle posliinille partakarvan pätkiä. Luxusmallissa on lisävarusteena hammastahnaläiskitin, joka ruiskii hammastahnaa oikein asennettuna jopa parin metrin päähän.

KAUPPAKESKUSVALITIN
Kännykkään kytkettävä toiminto, joka ryhtyy päästelemään epämiellyttäviä marisevia ääniä, jos viivyt liikkeessä yli 5 minuuttia. Lisälaitteena saatavissa myös rähisevä saldorajoitin.

OSTOSHÄLYTIN
Luotto- tai pankkikorttiin ohjelmoitava toiminto, joka saa kortin lukulaitteen ulvomaan, mikäli kortilla yritetään maksaa lasten- tai naistenvaatteita, meikkejä, kenkiä tai muuta ruokaa kuin makkaraa. Hälytin pysyy hiljaa, kun sillä maksetaan porakonetta, työkaluja, autotarvikkeita tai tietokoneen lisäherkkuja.

ESIKÄSITELTY SANOMALEHTI
Aamun lehden voi nyt tilata esikäsiteltynä siten, että etusivun tilalle on taitettu urheilusivut ja yksi sisäsivu on ylösalaisin ja väärässä paikassa. Lehti on myös esirutattu mahdollisimman paksuksi möykyksi.

VISKIBASSO-VIESTIPALVELU
Palvelu, joka toimittaa kännykkääsi päivän mittaan viestejä, kuten: "En ehdi syömään", "Piipahdan poikien kanssa kaljalla", "Hae auto korjaamosta", "Sori en ehtinyt kauppaan", "Hae sinä lapset tarhasta", "Miksi kaikki sukkani ovat pyykissä", "Olet unohtanut silittää paitani".

MURUSTIN
Laite, joka aamulla lähdettyäsi töihin levittää leivänmuruja pöydälle ja lattialle. Tämä huokea laite on jokaisen sinkkunaisen minimivaruste.

AJANSYÖJÄ
Luxus-paketti, joka sisältää kaikki yllämainitut toiminnot ja vielä paljon muuta yllättävää. Saat anoppipalvelun, joka käy vähintään kerran viikossa silmäilemässä kotiasi halveksivasti ja joka tekee ylivoimaisesti parempia lihapullia kuin sinä. Eikä tässäkään vielä kaikki: Juuri kun alat tottua Ajansyöjääsi, se rullaa ulos ovesta ja liimautuu magneetin lailla nuorempaan sinkkunaiseen. (Anoppipalvelu jatkaa siitä huolimatta käyntejään sinun kotonasi ja kertoo pyytämättä yhä uudestaan, miksi et alun perinkään ollut sopiva omistaja Ajansyöjälle).


Vanha juttuhan tuo oli,
mutta jaksaa aina vaan naurattaa minua.8 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Kyllä tuosta mulle ainakin hyvät naurut herui :D Mainio!

Marika kirjoitti...

Tää on niin hyvä! :D

Anu kirjoitti...

Kiva, että nauratti teitä. Minä olen harkinnut tuollaisen murustimen hankkimista jo pitemmän aikaa. Toisaalta... karvapölähdyskin toisi niin mukavasti muistoja mieleen.. =D

tia kirjoitti...

Hassun hauska, minkähänlainen olisi naispuoleinen ;-)

Anu kirjoitti...

Tia - hyvä pointti! Mitä lie hauskoja juttuja meistä naisista miehet sähköposteissaan lähettelevätkään. No, tasapuolisuuden nimissä se heille sallittakoon. =D

Marika kirjoitti...

No eihän naiset tee mitään kamalaa, mehän olemme universumin täydellisin asia... :P

Marjukka kirjoitti...

Nuo vois vaikka kaikkitilata, paitsi tuota viskipassoa en tarvi.
Kyllä veti suupielet ylöspäin kivasti!

Anu kirjoitti...

Marjukka - kiva, että hymyilytti. Taitaa olla kallis paukku, jos niin monta hankit. ;)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen