CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 11. lokakuuta 2008

Vanhoja esineitä

Kaivelin tässä kuva-arkistojani ja sieltä löytyi tällaisia juttuja. Yläkuvan söpö pieni kattila on minulle hyvin rakas. Äitini teki minulle ja sisaruksilleni aikoinaan aamupuurot tuossa. Se on melkoisen vanha ja oli äidilläni käytössä niin kauan kuin hän eli.

Seuraavan kuvan Trubaduuri-kahvipannun sain kesällä kivana yllätyksenä veljeni vaimolta. Hän tietää innostukseni Arabian vanhoihin esineisiin ja siksi toi pannun minulle. Pannu on täysin käyttämätön ja hänen edesmenneiltä vanhemmiltaan peräisin. En ole aivan varma millä vuosikymmenellä pannua on valmistettu. Mikäli joku lukijoista tietää sen niin ilolla ottaisin tiedon vastaan. =)


Tämän Junghansin kellon ostin kesällä ulkoilmakirpparilta. Olin silloin sisustanut makuuhuoneeni vihreäksi ja kasasin sinne kaikenlaisia vanhoja vihreitä retrojuttuja. Tämä oli siksi aivan mahtava löytö! Kehykset ovat posliinia ja täydellisessä kunnossa. Kellotaulussa on jokin tummentuma aivan tuossa viisareiden juuressa. Saattaa olla, että se lähtee siitä pois. En ole edes yrittänyt puhdistaa sitä, koska kello ei ole päätynyt seinälle. Se johtuu ihan siitä, että päätinkin vaihtaa makuuhuoneeni värityksen mustapunaiseksi.

0 kommenttia:

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen