CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Sävy sävyyn

Tykkään valtavasti pinaattikeitosta. Syön sitä mielelläni ihan ilman kananmunaakin, mutta kyllähän se tekee keittonautinnosta täydellisen. Tai ei.. oikeastaan vasta oikeanvärinen lautanen tekee nautinnosta täydellisen..

Katsokaa nyt tekin tuota värien harmoniaa.. Hih! Etteikö värillä olisi väliä...?!?

Tuo Villeroy & Bochin astiasto on minulla tosi harvoin käytössä. Yleensä käytän valkoista Teemaa. Pinaattikeittoa syödessäni kaivan kuitenkin aina tuon lautasen kaapista.
Höpsö minä! =)

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Täytyyhän sitä olla sävy sävyyn muuten ei ruoka maistu, hyvin sointuvat värit keskenään.

Anu kirjoitti...

Tia - Valkoinen yksivärinen lautanen on mielestäni sopiva kaikille ruuille - myös pinaattikeitolle. ;)

Marika kirjoitti...

Ihana kuva, etenkin tuo ensimmäinen! Jotenkin on kyllä niin hauska värien harmonia tuossa :) Itserrrrakastan pinaattikeittoa! Mutta toisin kuin monet, itse en voi sietää sitä kananmunan kanssa. Mies tykkää syödä kananmunan kanssa ja olen aina hämmästyksissäni kuinka sitä voi sillä tavoin syödä! Ihan pinaattikeitto pinaattikeittona niin naminammm! :)

Anu kirjoitti...

Marika - Pinaattikeitto jakaa kovasti mielipiteitä ja sitä taidetaan lykkiä hyvinkin eritavoin kurkusta alas. Siskoni ripotteli pinnalle aina sokeria. Kyllä vaan - so-ke-ri-a!!!

raija kirjoitti...

Kuvasta tulee mieleen kesä:)Pinattikeitto on terveellistä!

Anu kirjoitti...

Raija - Vai tulee sinulle mieleen kesä kuvista. No, ilmankos minulla on niin aurinkoinen olo aina pinaattikeiton syömisen jälkeen. =D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen