CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 9. lokakuuta 2008

Kuumaa kupissa

Tämä päivä meni ihan kotona ollessa. Aamulla luulin jo selättäneeni flunssan, mutta eikä mitä - se vaihtoi vain muotoaan.


Viime päivien vuolaasti vuotanut kärsäni otti ja meni aivan tukkoon. Kun en saanut sieltä mitään ulos niin poskia alkoi särkemään. Join useaan otteeseen Finrexiniä ja hengittelin samalla kupista nousevaa mentolin ja eukalyptuksen tuoksuista höyryä. Se auttoi tosi hyvin tukkoiseen oloon ja väsymykseen. Iltaa kohti olo parani ja nyt olen jo varsin pirteä.

Äsken katsoin televisiota ja lueskelin samalla uuteen työhöni liittyviä juttuja..

Olen aivan tohkeissani, kun olen saanut reilun puolen vuoden työttömyyden jälkeen työpaikan. Jee jee! Olen loppuvuoden ajan vain vapaapäivän sijaisena eikä tunteja kerry kuin 30-40 kuukaudessa. Tämä on oikeastaan ihan hyvä juttu, sillä nyt ehdin hyvin opetella minulle uudet tuotteet ja talon tavat ennen vuoden vaihdetta. Silloin nimittäin siirryn myymälänhoitajan sijaiseksi. Olen ehtinyt olla elämäni aikana myyjänä jo n. 20 vuotta, mutta koskaan ennen en ole myynyt sellaisia tuotteita kuin nyt. Olen ollut lähinnä sisustusalalla eli myynyt huonekaluja, mattoja, koriste-esineitä, astioita yms. Nyt myyn mm. kosmetiikkaa. Parin ensimmäisen työpäivän jälkeen olin aivan kipsissä ja meinasin iskeä hanskat tiskiin. Seuraavina aamuina olin kuitenkin taas sitä mieltä, että.. "Hittolainen! Minähän en periksi anna!" Pikku hiljaa olen saanut jäsenneltyä asioita päässäni. Nyt alan olemaan jo niin rentona tiskin takana, että huomaan täräyttäväni ilmoille minulle ominaisia raikuvia naurujakin. Ne jos mikä ovat hyvä merkki. Olen löytänyt ihanan työpaikan! Olen siksi tosi onnellinen! =)

Näihin tunnelmiin päätän tämän illan. zz-zzZZZZ...

4 kommenttia:

tia kirjoitti...

Varmaan ZZZZ teki hyvää ja olet taas pirteäni.

Työikäiselle työpaikka on todella hieno omistaa sillä siitä saa voimia taas jatkaa eteenpäin. Se ei nykyään ole valitettavasti aina varma asia. Tsemppiä uusiin haasteisiin.

Nia kirjoitti...

Voih, parantelemisia sinulle! Toivottavasti flunssasi menee pian pois.

Marjukka kirjoitti...

Onneksi höyryhengitys auttoi!
Onnea uuteen työpaikkaasi. Uuteen työpaikkaan meno on aina haaste, varsinkin jos, niin kuin sinunkin tapauksessasi, tuotteet ovat "outoja". Elämän suola on mm. uusien asioiden oppiminen.
On tärkeää, että pitää työstään!

Anu kirjoitti...

Kiitos kamut sanoistanne.

Marjukka - Paitsi että tuotteet ovat minulle ennestään vieraita eli "outoja" niin osa niistä on myös sananmukaisesti outoja eli omituisia. ;)
Ehkä joskus myöhemmin kerron niistä..

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen