CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Kaulaliinoja pukkaa

Tässä kaiken bloggailuni ja äksyilyni keskellä olen saanut onneksi paljon muutakin aikaan. Olen esimerkiksi neuloskellut. Minulla on nyt tekeillä kaksi kaulahuivia.


Tuota vihreää jatkan enää viitisen senttiä ja sitten laitan siihen hapsut. Se menee ystäväni tyttärelle. Etsiskelin kauan lankaa hänen huiviinsa. Mikään ei vaan kolahtanut. Tuon langan löysin sitten ihan sattumalta Silkkivillasta. En kiinnittänyt lankaan sen kummemmin huomiota, kun näin sen hyllyssä. Tuumasin vaan, että se on hyvän väristä mutten tykkää tehdä niin ohuesta enkä etenkään mohairista mitään. Aikani kierreltyäni liikkeessä näin valmiin kaulahuivin, josta tykkäsin valtavasti. Kysyin myyjältä mitä lankaa se on ja se oli tuota Elfiniä. Yllätyin. Sitä sitten ostin. Toivottavasti huivin saaja tykkää huivista.

Tuo punainen huivi on tulossa minulle itselleni. Ihastuin tuohon vihreään lankaan niin kovasti, että päätin mennä katsomaan löytyisikö langasta minullekin sopiva väri. Hurmaannuin tuohon punaiseen väriin oitis. Niin, totta kai punaiseen - mihinkäs muuhunkaan. =D

5 kommenttia:

tia kirjoitti...

Kauniita kumpikin, mutta kuinka ollakkaan punainen on aina punainen eli lempivärini vaatteissa.

Anu kirjoitti...

Tia - punainen sopii mielestäni hyvin meille hieman kypsemmille naisille. ;)

Tilda kirjoitti...

Jos saisin valita niin ottaisin molemmat, punainen on ihanan pirtsakka, vihreä taas rauhallinen =)

Marika kirjoitti...

Sähän olet oikea käsityöihminen! Minä olen elämäni aikana YHDEN sukan kutonut ala-asteella ja siihenkin meni koko lukuvuosi.. :) Parasta oli se, että onnistuin jotenkin selittämään opettajalle, että olen kutonut kaksi sukkaa kuten kuului :)

Anu kirjoitti...

A - Minäkin käyttäisin molempia mielelläni. Tuosta toisesta joudun kuitenkin luopumaan. ´Snif!´

Marika - Sinähän varsinainen kettu olet! =D Minäkään en osaa tehdä sukkia.
Tuollaisia huiveja sinäkin osaisit tehdä. Ihan varmasti!!! Kolme oikein ja kolme nurin vaan koko ajan. Tuollaista pitkää pötköä on jotenkin valtavan rauhoittavaa tehdä joskus väsyneenä television äärellä.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen