CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 7. lokakuuta 2008

Voi voi voi..

Tämä päivä on mennyt sängyn pohjalla niin kuin pari edellistäkin päivää. Minulla on tosi väsynyt olo. En ole koskaan "harrastanut" kuumeen kanssa sairastelua. Keuhkokuumeenikin oli aikoinaan kuumeeton. Siitä huolimatta se oli niin raju tauti, että makasin sairaalassa viikon verran. Nyt minulla on vain nuha ja yskä, mutta silti olen ihan ressukka. Onneksi asun yksin sillä olen aivan varma, että tekisin asuinkumppanini hulluksi valittaessani oloani. Voi voi voi..

Olostani huolimatta kävin tänään kävelyllä. Sää oli todella ihana. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja tuuli puhalsi vain kevyesti. Kävin pitkästä aikaa läheisellä kirpparilla. Mukaani sieltä tarttui vain paha mieli - taas kerran. Ikävä katsoa miten korkeita hinnat siellä ovat nykyään. Kirpparin tuotto menee hyvään tarkoitukseen ja siksi voin maksaa hieman enemmän tuotteista, mutta kuitenkin... Jotain rajaa!!!

Minulla oli kävelyllä mukana ihka uusi söpö kamerani. =D
Entinen kamerani oli valtavan iso rohjo tähän verrattuna eikä se kestänyt kuin muutaman vuoden vaikka oli todella vähäisellä käytöllä. Toivon ettei uusi kamerani ole vain söpö vaan myös laadukas. En ymmärrä valokuvauksesta muuta kuin, että kohteeseen tähdätään, tarvittaessa zoomaillaan ja sitten vaan painetaan laukaisinta. Mistään sommitteluista tai kuvien muokkaamisista en tajua tuon taivaallista. Näillä olemattomilla taidoillani otettuja kuvia tulen pistämään tännekin silloin tällöin. Kävellessäni kotiin kirpparilta muistin, että näin jokunen viikko sitten puistossa mielenkiintoisen pensaan. Kävelin sen kautta ja tarkistin onko siinä vielä marjat tallella. Olihan ne:

Minusta on aika omituista, että samassa tertussa on sekä mustia että punaisia marjoja. Enpä muista ennen nähneeni moista pensasta. Mikä lie mahtaakaan olla..?

3 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Onneksi olet parantunut/parantumassa. Ei ole kivaa sairastaa :S

Marjukka kirjoitti...

En ole minäkään ennen tuollaista sekoitusta nähnyt, kahta väriä samassa tertussa!

Onnea uudelle kamerallesi!
Valokuvaaminen on kivaa touhua, eikä tarvitse välttämättä osata (tai olla kiinnostunut) kaikenmaailman käsittelyjä yms., nykyisillä kameroilla saa niin upeita kuvia ilman niitäkin.

Anu kirjoitti...

Nia - Ei totisesti ole kivaa tällainen. =(

Marjukka - Ajatteles, että koko iso pensas oli täynnä tuollaisia terttuja. Tosi vinkee näky!
Valokuvaaminen sisätiloissa tuottaa minulle vaikeuksia. Salama saa aikaa heijastumia ja valaisee liikaa. Ilman salamaa taas tulee pimeitä kuvia. Täytyy harjoitella.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen