CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 4. heinäkuuta 2009

Aistimeemi

Yritän välttää meemejä - kuten sivupalkistakin huomaa. Silloin tällöin törmään kuitenkin meemeihin joita on tosi kiva lukea ja silloin mieleni tekee tehdä ne itsekin. Äsken kävin ensimmäistä kertaa Hannin lätinät -blogissa ja siellä tömäsin tosi kivaan aistimeemiin. Nappasin sen mukaani. Tässäpä minun vastauksiani..

1. Pehmeintä maailmassa... pienen koiranpennun turkki (pakko saada painaa poskea vasten)

2. Liian makeaa… marenki

3. Mieluisin ääni… ainakin näin aamuisin kahvinkeittimen rupsutus

4. Järkyttävin haju… koiran ripulilla vuorattu lattia ja alaseinä. Siivosin sellaista huonetta 20 vuotta sitten ja oksensin aina välillä, ei unohdu koskaan se haju. Melkein oksennan nytkin.

5. Himoittavan hyvää… Vuosikaudet himoitsin suorastaan sairaalloisesti Fazerin sinistä sulkaata ja erästä miestä. Olen saanut vierotettua itseni molemmista. Tällä hetkellä himoni ovat mansikat joiden kyytipojaksi en kaipaa mitään. Kohta loikin taas ostamaan niitä.


6. Tuoksuu hyvälle... Vanilja - aina ja kaikkialla. Kun tunnen vaniljan tuoksun kaupoissa niin alan vaistonvaraisesti kulkemaan sitä kohti. Hetken päästä olen sitten nuuhkimassa esim. vaniljarinkelipussia tai hajuvettä.

7. Oudoin hajumieltymyksesi… En osaa määritellä mikä on outoa.

8. Lapsuusajan hajumuisto... Naapurin koti. Koti haisi niin voimakkaasti kissankuselle ettei siellä voinut kunnolla hengittää. Kissoja oli pal-jon!

9. Kutittaa.... Ihottuma silmien ympärillä. Kärsin siitä ajoittain.

10. Riipii korvia... Vaatteissa, lenkkareissa, lompakoissa jne käytettävät tarranauhat. En osta tuotteita, joissa on sellaisia. Ääni repii pääni hajalle ja karvat nousevat pystyyn.

11. Yrjöttävä maku... Tonnikala. Olen yrittänyt opetella syömään sitä, mutta laihoin tuloksin. Palat pyörivät ensin suussani loputtomiin ja nieluun joutuessaan ne pyrkivät takaisin ylös.

12. Pelottava ääni... Yliäänikone tai mikä lie sotilaskone. Kyyneleet tulevat silmiini mikäli sellainen menee yli. En tiedä miksi....

13. Kylmää vai kuumaa..... Kylmää.

14. Iljettää koskea... viemärit, koukussa sätkivät tai perattavat kalat, biojätepussit,..

15. Tuntuu hyvältä kädessä... Sileät kivet, pehmeä karva, sametti, rakastetun iho ja hiukset. Niiden silittelyyn ei voi kyllästyä koskaan......

Olipas mukavaa, mutta samalla yllättävän vaikeata vastailla noihin. Joidenkin kysymysten kohdalla tuli upottua muisteluihin pitkäksi aikaa. Kävin ajatuksissani lapsuudessani, entisissä parisuhteissani, entisissä työpaikoissani,.

Napatkaa meemi mukaanne mikäli haluatte!

6 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Kiitos kun vierailit höpötysblogissani. Taidat asua mun entisessä kotikaupungissani, josta muutin vuonna 1982 Kymenlaaksoon, mutta joka on jäänyt muistoihini aivan ihanana opiskelu- ja asuinkaupunkina.

Minja kirjoitti...

Nappasin meemin itselleni!

Anu kirjoitti...

Hanni - Jyväskylässä asun. Pieni leppopisa kaupunki tämä on. Opiskelijat tuovat tänne lisäväriä ja säpinää taas syksyllä. =)

Minja - Kiva, kun poikkesit kylässä. Seurasin jälkiäsi ja löysin ilokseni tosi kivan blogin!

Papu kirjoitti...

Tämä onkin melko mielenkiintoinen, saattaapa mennä ens viikolla tehtävien listalle :)

Anu kirjoitti...

Papu - Jään odottelemaan vastauksiasi.. ;)

Papu kirjoitti...

Nyt ne löytyis tuolta miun luota ne miun vastaukset tähän :)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen