CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Carpe diem!

Maksoin aamulla ostoksiani lähikaupan kassalla. Kuulin ihan vierestäni tokaisun: "Ota musta ukko itelles!" . Katsoin minua ennen ostokset tehnyttä miestä. Kyllä, kyllä hän minulle puhui, koska napitti yhä tiukasti minua.
Sanoin: "Tulipas yllättävä tarjous näin aamutuimaan." ja vilkaisin samalla miehen ulkonäköä ja ostoksia (kaksi pulloa olutta). Sanoin sitten hymyillen: "Paljonko on harkinta-aikaa ennen ku pitää vastata?". Mies lähti mutisten kaupasta.

Tiedä minne matkani olisikaan vienyt mikäli olisin vastannut myöntävästi sen enempää pohtimatta...

Tätähän tämä elämä on - jatkuvia risteyksiä joissa on tehtävä valintoja. Toisinaan eri vaihtoehtoja tulee pohdittua kauan - joskus jopa niin kauan, että tilaisuudet menevät sivu suun. Olen joskus sortunut miettimään elämäni aikana tekemiäni valintoja ja pohtinut millaista elämäni olisi ollut mikäli en olisi tehnyt sitä tai tätä. Eihän sellaisesta pohdiskelusta ole mitään hyötyä. Tehty mikä tehty ja tähän on tultu. Jälleen kerran olen yhdessä risteyksessä. Aika näyttää minne tieni minut vie...

Ja hei, en todellakaan kadu etten lähtenyt akaksi sille ukolle!!!

7 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Heh, mie tajusin ensin että on tummaihoisesta kyse ja mietin, että onpas aamu ollu. Mut toisella kerralla oivalsin että ittiään se kauppas siinä. Kaikkeen sitä törmääkin :D Ei mietitä ja jossitella, sillä lähtöö se vähäkii järki mitä meil o tallel ;) Kaunista viikon jatkoa! Ja onnea ja valoa risteyspohdintaan!

Tiina kirjoitti...

Joo, siis mäkin ajattelin koko ajan mustaa miestä, kunnes luin tuon edellisen kommentin. :D :D :D
No, mutta sehän on ihan mukavaa, että on kysyntää jopa maitokaupassa.

tia kirjoitti...

No johan sinulla on kysyntää :-)

Risteyspohdinnat ovat mielenkiintoisia, sinun elämääsi tullut aikamoista vipinää.

Media kirjoitti...

Risteykset ovat mielenkiintoisia.

Elämä on joskus pienestä kiinni. Valinnat ovat tärkeitä. Onneksi usein voi valita uudelleen, jos aivan pieleen menee. Korjausliikkeet eivät tietenkään aina pelasta.

Anu kirjoitti...

Papu - Kyllä kuule nauratti, kun luin kommenttiasi. Enpä tullut ajatelleeksi kirjoittaessani, että miehen lausahduksen voisi ymmärtää myös erilailla. =D Tällaista se on murteiden kanssa.
Totta, jossittelut on turhia. Tämänhetkiseen tilanteeseeni tuli hyvin yllättävä muutos tänään puolenpäivän jälkeen. Pää meni aivan sekaisin - onnesta! ;)

Tiina - Voi vitsi, sinäkin ymmärsit noin. Naurattaa ihan sikana! Joo, turha tässä on ainakaan ukonpuutteesta valitella. =D

Tia - On totisesti vipinää! ;)

Media - Totta, risteykset ovat mielenkiintoisia. Joskus ne ovat myös ahdistavia...

marjukka kirjoitti...

Ei tainnut olla sitten sinulle tarkoitettu, kun et edes empinyt!

Anu kirjoitti...

Marjukka - Juu ei. Kaveri heittää varmasti kaikille vastaantuleville naisille samat sanat. Veikkaanpa, että aika monta kertaa saa yrittää ennen kuin tärppää.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen