CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 3. heinäkuuta 2009

Nautiskelua

Täällä Jyväskylässä paistoi tänäänkin aurinko siniseltä taivaalta. Silloin tällöin jokunen poutapilvi kulki ohi..Otin rennosti niin kuin aiempinakin lomapäivinä.

Nyt kesällä minun tulee syötyä huomaamatta tosi kevyesti. Se on ihan näiden herkkujen ansiota:

Vatsaani ei mahdu juurikaan muuta, kun popsin litroittain mansikoita, vesimelonia, herneitä ja muita luonnon herkkuja. Varhaisperunoiden kanssa minun tulee tosin syötyä turhan paljon Oivariinia. No, kai se on ihmisen saatava rasvaakin jostakin. Vai..?

Nyt on aika mennä nukkumaan. Haluaisin nimittäin herätä huomenna aikaisin ja mennä pörräämään ulkoilmakirpparille. En ole käynyt siellä kertaakaan tänä kesänä. Miten lie olenkin unohtanut koko jutun.

Hyvää yötäää.....

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Hyvää huomenta. Sinä siellä mukavaa lomaviikkoa olet viettänyt. Kaikkea kivaa nauttinut ja täytyyhän sitä hiukan herkutella. Ulkoilmakirppikset ovat mahtavan hienoja juttuja, niistä olen aikoinaan tehnyt monia hyviä löytöjä.

Papu kirjoitti...

Huomenia! Meil o samanmoiset suunnitelmat ainakin osittain tälle päivälle. Myökin ajateltiin nimittäin mansikoitten hakureissul käydä ulkokirppiksellä, ku ei oo tänä kesänä viel käyty. Jahka muru herää. Todennäköisesti se herää kohta kun menen ja herätän. Ei jouda tänään koko päivää makkoomaan ku on vähän muutakin touhua. No ens viikonloppuna otetaan löysin rantein sitten näitten kahden viikonlopun edestä :D Vesimeloni ja mansikka nam nam! Ja kyllä uusien perunoiden kans pittää rasvaa olla ja mieluiten voita :/ Mut eipä niitä koko vuotta syödä silleen, että mussutetaan ihan hyväl omal tunnolla. Lupsakkaa viikonloppua!

minde kirjoitti...

Mansikat on namia. Onneks niitä on hiukan tuolla "takajaardeilla" ;)
Mutta pöytäliinas sulla on porkkanoita!!!

Anu kirjoitti...

Tia - Niin se taas jäi kirpparilla käyminen, kun yllättävä siivousinto yllätti. Sellaista mielenhäiriötä ei meikäläisen kannata jättää hyödyntämättä! Seuraava tulee ehkä vasta syksyllä. =D
Tänään olen popsinut tomaatteja ja vesimelonia. Voi tätä kesän herkkujen paljoutta! =)

Papu - Minun kirppiskäyntini peruuntui. Toivottavasti te kävitte ja teitte löytöjäkin.
Lupsakkaa viikonloppua sinulle myös!

Minde - Öh tuota.. Ei tuo ole pöytäliina vaan pinttynyt keittiöpyyhe. Tempaisin sen naulasta lautasen alle, kun aloin possuilemaan. Hyvin kyllä bongasit porkkanat. Nekin ovat herkkuani!!! Meinasin ostaa niitä tänään, mutta kovin olivat nahistuneita tuossa lähikaupassa. =(

Papu kirjoitti...

Käytiin ja löytöjä tuli tehtyä ;)

Anu kirjoitti...

Papu - Kiva kiva! =)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen