CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 16. heinäkuuta 2009

Nartut

Ystäväni soitti minulle tänään ja kertoi, että heidän koirallaan todettiin nivelrikko. Koiralle on annettava nyt kahta eri lääkettä. Toinen niistä on tulehduskipulääke ja toinen on juotava lääke, joka saattaa hidastaa nivelten kulumista. Sanoin, että toivon juotavan lääkkeen olevan paremman makuista kuin minun lääkkeeni. Ei se ole. Se on nimittäin sama lääke kuin minulla! Ihan tosi!

Ihmettelin ystäväni kanssa sitä miten ihmiselle ja koiralle voidaan määrätä samaa lääkettä. Sitten taustalta kuului ystäväni miehen tokaisu: "Narttu ku narttu!".


glitter-graphics.com

Joku olisi voinut loukkaantua moisesta, mutta en minä. Nauraa hörskötin pitkän aikaa. Hyvä veto!

Tässä vaan aloin miettimään, että onkohan sillä nyt niin väliä millä lääkärillä käyn tästä lähtien. Eläinlääkärillä viitsitään ainakin tutkia ja pystytään siten antamaan diagnoosi. ;)

8 kommenttia:

tia kirjoitti...

Vai samaa lääkettä, hih mitä sitä tokaisusta nyt loukkaantumaan totuushan se on ;-))))
Kannattaiskohan vaihtaa lääkäriä kuten totesit.

Papu kirjoitti...

*reps* :D Tian kans samaa mieltä.

Anu kirjoitti...

Tia - Koirien kohdalla narttu-sana tuntuu ihan neutraalilta sukupuolen ilmaisulta, mutta ihmisten kohdalla siihen liittyy negatiivinen sävy. Aika mielenkiintoinen juttu, kun miettii.
Vaihdan lääkäriä elokuussa mikäli omalääkäri ei laita tutkimuksiin. Ehkä en kuitenkaan mene eläinlääkärille. =D

Papu - Mitäs me nartut! ;)

Pami kirjoitti...

Kyllä meidän Wallukin syö samaa Thyroxinia kilpirauhasen vajaatoimintaan kuin ihmisetkin. Ainut vaan, että Wallu syö niitä kuusi päivässä,ihmiset max 1,5 tabua. Tai on siinäkin poikkeuksia. Jostain blogista luin, että joku oli napsinut myös useamman Thyroxinin päivässä.

Juu, Puro taitaa olla "Novitan Noro". En ole Norosta mitään neulonut, mutta näin viisaammat ovat kertoneet. Puron pitäisi olla vähän halvempaa. Tiedä sitten...

Tuo on jännä, että ns. eläimelliset sanat koetaan loukkaaviksi. Itse en jaksa loukkaantua esim. hieho -sanasta, kun joka päivä niitä käytän ja tiedän tasan tarkkaan, mikä se on! Lehmästä en välitä, kun en tuota maitoa! :-) Mutta narttu kuin narttu. :-)

Anu kirjoitti...

Pami - No aina sitä oppii. En tiennyt, että koirille määrätään ihmisten lääkkeitä.
Pitkään tuijottelin niitä lankakeriäsi ja ihmettelin yhdennäköisyyttä Noron kanssa. Minä sain aikoinaan Noroa ystävältäni. Yritin tehdä siitä vaikka mitä, mutta ei siitä syntynyt mitään mieleistäni. Liian epätasainen ja kirjava lanka minun makuuni. Annoin kerät sitten eteenpäin toiselle ystävälleni. (HYS HYS! Tätä ei saa kertoa hänelle. ;) ) Hänkään ei saanut siitä mitään aikaiseksi. Tai no.. on hän sillä sitonut tomaatinvarsia. =D

Nia kirjoitti...

Hehe, voi olla, että eläinlääkäri kuuntelisi paljon mielummin kun tvk.

Pami kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi! Minäkin olen samaa mieltä, mutta kun se sepeli siihen talon viereen on laitettu sitä varten, ettei siinä kasvaisi mikään... :-)

Anu kirjoitti...

Pami - Kyllähän se sepeli toki olisi siistin näköinen ilman mitään kasveja, mutta miten ihmeessä niitä orvokkeja raaskii nyppiä pois. Mitäs jos istuttaisit ne muualle!?

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen