CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 4. heinäkuuta 2009

Tyylitesti

Tein Avotakan tyylitestin. Tiesin toki ilman sitäkin oman sisustustyylini, mutta oli kiva päästä lukemaan millä sanoilla sitä testin tuloksessa kuvaillaan.Olet moderni pelkistäjä!

Sisustat harkiten ja linjasi ovat aina koruttoman selkeitä. Olet aito modernisti, joka luottaa funktionalismin ja minimalismin voimaan. Skandinaavisen kevyt ja luonnollinen muotoilu vetoaa sinuun. Sinun on helppo karsia ja keskittyä olennaiseen. Et pidä kirjavuudesta vaan etsit tyyntä ja coolia tunnelmaa. Nautit erilaisten pintavaikutelmien yhteispelistä ja hienonhienoista värinyansseista. Viihdyt pikemminkin kaupungissa kuin maalaistalossa. Kodissasi soi soul tai pop ja keittiöstäsi löytyy teräksisiä ja harmaita pintoja.


NAPAKYMPPI!

8 kommenttia:

marjukka kirjoitti...

Kuulostaa juuri sinulta!

tia kirjoitti...

Kävin tekemässä testin ja kas kummaa sama moderni pelkistäjä tuli ;-))

Anu kirjoitti...

Marjukka - Ei minun kotini ole kuitenkaan ihan koristeeton ja kolkko. Täällä on joitakin hassutuksia jotka eivät sellaiseen "viralliseen" pelkistettyyn asuntoon kuulu. Röyhelöitä ei kuitenkaan löydy. =)

Tia - Ei voi olla totta! Jotenkin kuvittelisin, että sinä luontoihmisenä ja omakotiasuja kuuluisit johonkin toiseen kategoriaan. Tämähän selittää ehkä osittain sen miksi tulemme niin hyvin juttuun. =)

Hannelen paratiisi kirjoitti...

mä olen kait päinvastoin ;)

Mottoni: Too much is never enough.

Papu kirjoitti...

Tää kyl kuvien perusteella tuntuu TODELLA osuvalta siule :) Joskus jotkut testit tietääkin jottain sentään ;)

Anu kirjoitti...

Hannele - Tuon olen aistinut blogistasi. =)
Ihanaa, että me ihmiset ollaan erilaisia!!!

Papu - Mä oon vähän tällainen äijämäinen eikä siis pitsejä, ruusuja sun muita näy missään. No, tiedä tuota vaikka alkaisin vanhoilla päivilläni pehmoilemaan. Hih! =D

Nia kirjoitti...

Samaa pelkistäjää sitä taitaa täällä olla ^__^

Anu kirjoitti...

Nia - Kyllä, sitä ei tarvinne edes testata. =)

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen