CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Yksityisyyttä, kiitos!

Kyttäilin pitkään hetkeä jolloin kukaan ei olisi menossa hissiin. Lopulta rappukäytävässä oli hiljaista ja livahdin sinne. Tempaisin vauhdilla housut kinttuun ja kävin helpottamaan oloani perällä olevan verhon taakse. Kun poistuin hissistä niin minua vastaan tuli vanha pariskunta käsikynkkää. Minulla kävi tuuri, että ehdin käymään hississä ennen heitä.

Hieman myöhemmin olin ystäväni luona kylässä ja hän muistutti minua siitä, että saunavuoroni alkaisi ihan hetken päästä. Olin ihan unohtanut asian. Hyppäsin fillarin päälle ja poljin vauhdilla kotiin. Ehdin saunaan, mutta päästessäni lauteille kuulin lasten ääniä pukuhuoneesta. Istuin ihan hiljaa lauteilla ja toivoin lasten menevän pois. Lapset tulivat kuitenkin löylyhuoneeseen ja säikähtivät minua pahanpäiväisesti. Huutelin heille, että he ovat väärään aikaan saunassa muttei heidän tarvitsisi lähteä pois. Kyllä he kuitenkin lähtivät.

Jonkun ajan päästä joku tuli pesuhuoneeseen. Ihmettelin. Ovi aukesi. Odotin jännittyneenä kuka sieltä nyt tulisi. Ovesta tuli ensimmäisenä esiin punainen letku ja sitten... Päälleni ruiskittiin jääkylmää vettä! Kävin kirkumaan ja mies säikähti. Hänkin oli tulossa kylpemään. Ihmettelimme miten olimme siellä samaan aikaan. Mies lähti pois ja minä jäin.

Seuraavaksi tulikin siniseen haalariin pukeutunut mies ja alkoi korjaamaan lauteita. Silloin en enää jaksanut keskustella kuka oli väärään aikaan paikalla vaan aloin heittämään löylyä ja nostin jalkani kaiteelle. Kaide romahti ja minä tipuin lattialle.
Olipas rentouttava kylpyhetki!!!

Aamuyöstä heräsin siihen, kun karjaisin "ALA VETÄÄ SIITÄ!!!". Silloin istuin vessanpytyllä ja joku nainen tiirikoi oven auki. Sinne se tunki - vieläpä koiransa kanssa! Naisella oli kädessään pieni kyselylomake, jossa oli ainakin kysymykset:
Horoskooppimerkkisi?
Silmiesi väri?
Arvatkaapa kiinnostiko vastailla kysymyksiin siinä istuessa. No ei todellakaan!

Että sellainen yö on takana. Jotkut sanovat, että levottomat unet johtuvat täysikuusta. Katsoin kalenterista, mutta sellaisen aika ei ole nyt. Missä lie vika..?

Nyt ajattelin mennä suihkuun IHAN YKSIN. Samalla käyn vessassa - IHAN YKSIN. Saas nähdä miten käy...

11 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Minäkin näin viime yönä ihan ihmeellisiä unia, mutta en aivan noin hervottomia! :-)

tia kirjoitti...

Alkaessani lukea juttuasi, mietin että mitä se Anu on tehnyt ;-) Unet ovat jokus ihan hassuja, joskus todella painajaisia.

Papu kirjoitti...

Siis eilenhän oli täysikuu, vai onko miula ny kalenteri ihan sekasin!!!! Ja miula oli kans todella kirjava yö, ei ihan noin villi, mut vilkasta kyl :D :D :D

marjukka kirjoitti...

Hississä housut kinttuun... mitä mitä? Luin alun kahteen kertaan ihmetellessäni, että mitä sinä nyt olet mennyt tekemään ;D. Onneksi selvisi, että olikin unta, huh huh!
Mielettömän hienosti kerrottu juttu!

Arjaanneli kirjoitti...

Puskapissin sijaan hissipissi:)

EEM! kirjoitti...

Tämä on jännittävä tarina, josta syntyisi vaikka elokuva!

Anu kirjoitti...

Pami - Tämä oli jo toinen yhtä hullu yö peräkkäin. Olo ei ole ollut aamuisin erityisen levännyt.

Tia - Nämä taisivat olla yhtä aikaa hassuja ja painajaisia.

Papu - No niin, siinähän se syy sitten on!!! Minun on väitetty olevan kuuhullu monet kerrat vuosien varrella.

Marjukka - Luojan kiitos, että oli vaan unta. Kiitos vaan kehuista. Päivällä luin kirjoittamani jutun ja mietin, että ehkä olisi saanut jäädä kertomatta. No, saipahan tuo ainakin kommentoijat liikkeelle. =D

Arjaanneli - Hissipissi. Hih hih hih.... =D

EEM - No no, älähän nyt liioittele. Näitä unijuttujahan minulta irtoaisi vaikka kuinka paljon. En vaan kehtaa kertoilla. Hulluksi vielä leimataan. ;)

Nia kirjoitti...

Joo-o, tosi kiva saunareissu varmasti. HUH. Kyllä nuo pesutilat on sellaisia, että vieraat saa ihan omalla ajallaan niitä käyttää eikä muiden ajalla tarvitse sinne tunkea.

Anu kirjoitti...

Nia - No, onneksi tässä "oikeassa elämässäni" olen saanut olla rauhassa saunassa ja useimmiten vessassakin. Unissa sattuu ja tapahtuu kummia...

Abana kirjoitti...

Hehheh, unet ovat mielenkiintoisia ja usein vielä hauskojakin.

Mulla on usein ongelmana (unissa siis), ettei vessassa saa olla rauhassa, aina joku on änkeemässä samaan koppiin.

Anu kirjoitti...

Abana - Mielenkiintoista. Toistuvat unet voi yleensä tulkita. Olet ehkä itsekin keksinyt syyn uniisi...?

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen