CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 6. joulukuuta 2008

Ahneus

Olen ollut reilut kolme viikkoa laihiksella, joka on minun kohdallani tarkoittanut pienempiä ruoka-annoksia ja kevyempiä ruokia. Herkkuja en ole kieltänyt itseltäni täydellisesti. Ruokavalioni on ollut kuitenkin huomattavasti järkevämpi kuin ennen.

No, eilen selvittyäni tosi kiireisestä ja raskaasta työpäivästä kutakuinkin kunnialla päätin palkita itseni jollakin herkullisella ruualla. Olin todella nälkäinen, koska en ollut ehtinyt syödä kunnolla työpäivän aikana. Menin sitten ostamaan kebabin ranskalaisilla. Heitin sitä ihan hulluna kitaani. Aahhh.. Annoksen puolivälissä olin jo aika täynnä. Päätin kuitenkin syödä kaikki, koska olin pitkästä aikaa saanut sellaista herkkua. Viimeiset lihasuikaleet pyörivät suussani kauan, mutta niin vain nielaisin nekin. Röyh! Hyvä tyttö! Lautanen pitää syödä aina tyhjäksi. ;)

Illalla vatsani sitten turposi ihan palloksi ja oloni oli tukala. Tänä aamuna olo vasta hankala olikin. Ylävatsaa poltteli ja maha oli edelleen ihan pallo. Huh huh. Eipä ole tarvinnut tänään syödä kuin pari leipäpalaa.

Ahneella on poopy loppu! Tuo tuli nyt todistettua.

Ei muuten tee mieli raskasta ruokaa vähään aikaan! Kevyempi linja siis jatkuu...

11 kommenttia:

tia kirjoitti...

Ehkä tarkoituksena oli opetus, joka meni perille ;-)

Anonymous kirjoitti...

Juuri tuon takia en syö kevyemmmin kun tulee ähky olo jos syö raskaammin. :D

Sukoter

PPP kirjoitti...

Painonhallinta on hyvin pieniä päätöksiä ja joskus karvaita kommelluksia!

Anu kirjoitti...

Tia - Kyllä, opetus meni perille - kai. ;)

Sukoter - Tuokin olisi kyllä hyvä vaihtoehto. =D

Tilda kirjoitti...

niinhän se on että vaikka pikaruoat ja kaikenlaiset herkut hyviä ovatkin niin kyllä niistä tulee tukala olo!

Anu kirjoitti...

PPP - Pieneltä tuntuvat päätökset ovat loppujen lopuksi aika isoja. Minä olen tehnyt pieniä muutoksia ruokailutottumuksiini, mutta tuloksia olen saanut aikaan jo nyt. Se potkii eteenpäin.

-A- - Yhdessä elämänvaiheessani elin monta vuotta pelkillä valmis- ja pikaruuilla. Töissä söin Hesen ruokia ja kotona pizzaa tai jotain valmista kaupan ruokaa. Vatsani tottui saamaan joka päivä kaikkea moskaa ja paljon! Annoskokojen pienentäminen oli todella vaikeata.

Hilkka kirjoitti...

Voi, raukkaa! Ymmärrän tunteen. Kuten eräs ystäväni totesi: kaatopaikalle joutuessaan ruoantähteet aiheuttavat ikäviä kasvihuonekaasuja. Pitää siis syödä lautanen tyhjäksi. Hyvä, Anu! Teit ekoteon! Kunhan selviät ummetuksesta ilman niitä kasvihuonekaasuja. Niitä kuulema voi irrota ihmiskropastakin...

Anu kirjoitti...

Hilkka - Kyllä, niitä irtoaa ihmiskropastakin ja ne haisevat pirun pahalle!!! TSIISUS! Niitä irrotellessani jouduin pitämään ikkunoita auki ja siitähän seurasi taas energiahukkaa lämmön muodossa.
Nyt loppui tämä luonnon tuhoaminen! Kebab meni mustalle listalle.

Marjukka kirjoitti...

Sukoter heitti aika hyvän, en taidakaan aloittaa laihista ; )

Ritva kirjoitti...

Voi että, kylläpäs kolahti (itseenkin) - se on se ahmiminen ei-niin-mukava-homma ja sitten maha sanoo piuuuuuu....

Anu kirjoitti...

Ritva - Joo, ensin maha sanoo piuuuuu... ja sitten pröööötttt... =D
Kaikkihan kai ahmimiseen joskus sortuvat.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen