CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 13. joulukuuta 2008

Iso joulukortti

Olen esitellyt täällä tekemiäni joulukortteja, mutta yksi kuva oli vielä jemmassa..

Tuo kortti on kutakuinkin A4-kokoinen. Kuva on parin vuoden takaisesta Viiiru ja Pesonen -seinäkalenteristani. Pohjana on kullanvärinen kartonki ja kuusenkynttilöiden ympärille sipaisin kultahilettä. Tuo kuva ei minusta kaivannut sen kummempia koristeluja.

Kortti lähti yhdelle hyvälle ystävälleni. Se oli mennyt eilen perille ja ystäväni soitti minulle oitis. Kortti taisi olla kovasti hänen mieleensä, koska hän etsiskeli sille paikkaa seinältä. =)

Minulla oli tarkoitus lisätä tekemiini joulukortteihin joululaulujen sanoja ja joulurunoja, mutta se jäi haaveeksi. Aioin nimittäin tulostaa niitä paperille ja kiinnittää paperit sitten kortteihin. Ostin sitä varten uudet musteet tulostimeenkin, mutta kuinkas kävikään - tulostin suutahti värikasettien vaihdosta eikä ole suostunut toimimaan sen jälkeen. Sain neuvon jutella tulostimelle mukavia, mutta enpä ole ryhtynyt moiseen. Olen antanut sen mököttää rauhassa enkä ole pyyhkinyt edes pölyjä sen päältä. Mokomakin ilkimys! Meni ja pilasi minun hienon suunnitelmani.. *nurinaa, murinaa..*

3 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Onpas komea kortti. En muista olenko koskaan saanut omatekoista korttia. Paitsi joskus penskana. Olen kyllä tehnyt niitä paljon muille. Täällä blogistaniassa on niin paljon kaltaisiasi(kaltaisiamme) näpertelijöitä, että voisi kuvitella sen olevan hyvinkin yleinen hyve. Vaan eipä ole. Korttejasi on ilo ihailla!

Sukoter kirjoitti...

Upea kortti :)
Viiru ja Pesonen-kirjoja on luettu moneen kertaan, olivat minun ja lasten suosikkeja.

Mukavaa pyhäpäivää.

Ei pieni potku tulostimen persauksiin toisi tulosta? :D

Anu kirjoitti...

Hilkka - Tack Tack! Kortti näyttää kuvassa synkältä, mutta ei se sitä ole oikeasti - ainakaan minun mielestäni. Siinä on lämmin ja rauhallinen joulufiilis.
Voi kunpa sinullekin ropsahtaisi tänä vuonna itsetehtyjä kortteja. Tosin onhan ajatuksella valitut(!) valmiit kortitkin ihania saada.

Sukoter - Kiitos kehuista. Minä tykästyin Viiruun ja Pesoseen vuosia vuosia sitten, kun näin ne jouluaattoaamuna televisiossa. Kyllä - katselen lasten ohjelmat aattoaamuisin. =D
Sain sitten siskoni ja erään työkaverinikin ihastumaan Viiruun ja Pesoseen. Ne on piirretty äärettömän taitavasti!
No jos minä sitten vähän potkaisisin. "MUKS!"

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen