CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 20. joulukuuta 2008

TAAS persoonallisuustesti

Tykkään testeistä - niin leikkimielisistä kuin järkevämmistäkin. Pari blogissani käyvää ihmistä on myös kiinnostunut niistä ja siksi laitan taas yhden linkin tänne.

PERSOONALLISUUSTESTI
<--- Klik!

Olin tehnyt testin ennenkin. Välillä kysymyksiin oli tosi vaikeata vastata, koska molemmat vaihtoehdot olisivat olleet tavallaan oikeita. Yritin vastata niihin tämän hetkisen tilanteeni mukaan enkä jäänyt pohtimaan niitä pitkäksi aikaa.

Täytyy sanoa etten ole koskaan ennen saanut mistään persoonallisuustestistä niin tarkoin minua kuvaavaa luonnehdintaa kuin nyt!!! Kylmät väreet menivät monta kertaa kroppani läpi lukiessani tulosta. Tällaista minusta kerrottiin:


Olet ulospäin suuntautunut, sosiaalinen, käytännöllinen ja pidät asiat järjestyksessä. Ihmistyyppisi on ylpeä kyvystään tuoda harmoniaa, viihdyttää ja pitää huolta toisista. Velvollisuus ja vakiintuneet tavat ovat sinulle toisarvoisia. Kaltaisesi ihmiset ovat lämpimiä, ystävällisiä ja luonnostaan työskentelevät toisten ihmisten kanssa, organisoivat ihmisiä ja tapahtumia. Sinulle soveltuvat ammatit myyntitykistä, terveysalan, opettamisen ja juontamisen alueilta. Saatat löytää itsesi kerhoista, yhdistyksistä, komiteoista ja muista toimielimistä, joissa ryhdyt siekailematta vapaaehtoiseksi vaikkapa avustustyöhön. Olet perinteitä kunnioittava, konservatiivinen ja lojaali. Teet ahkerasti työtä, ja uhraat aikaasi perheelle ja ystäville. Sinun voi olla vaikea sietää ihmisiä, jotka toimillaan tai tekemättä jättämisillään loukkaavat toisia. Usein annatkin heidän kuulla kunniansa! Vaikkakin saat tyydytystä siitä, että voit olla hyödyksi, tarvitset toisten sanallista ja näkyvää arvostusta ja kiitosta hyvästä työstäsi. Jos sinua ei kiitetä, vaikka omasta mielestäsi olet tehnyt hyvää työtä, sinusta voikin saada ikävän vihollisen.

Mikäli teette testin niin valitkaa alussa kysymysten määräksi 15. Testissä on neljä eri osa-aluetta ja kussakin on sitten 15 kysymystä. Vaikka kysymyksiä onkin paljon niin testin saa tehtyä tosi nopeasti.


0 kommenttia:

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen