CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Joulumuistoja

Blogimaailma on hiljainen nyt joulunaikaan, mutta minä se vaan jatkan kirjoittelua.
Ajattelin kertoilla mukavia joulumuistojani tässä pikkuhiljaa.

Mieleeni tupsahti yksi hassu joulu kaukaa lapsuudestani. Silloin joko veljeni tai siskoni oli hankkinut tai saanut lahjaksi Irwinin kasetin. Olipas hyvin muistettu. Heh!

No, joka tapauksessa meillä siis oli ihan uusi Irwinin kasetti. Ei me yleensä kuunneltu sellaista musiikkia, mutta sinä jouluna kuunneltiin. Oltiin meidän yhteisessä huoneessamme ja kuunneltiin Irwiniä! Me naurettiin, mutta samalla kauhisteltiinkin kappaleiden sanoituksia. Irwinin kappaleet olivat rytmiltään mukavia, mutta sanoituksiltaan sellaisia vähemmän joulunaikaan sopivia. Siinä oli jokin kammottava ristiriita, mutta joka tapauksessa meillä oli tosi kivaa yhdessä!!!

Veljeni ei lue tätä blogia - kai. Joka tapauksessa lähetän lämpimän joulutervehdykseni hänelle tämän kappaleen myötä:


Tuo kappale on hieno!!! Kuunnelkaas muutkin se.

Tässä pari muutakin Irwinin joululaulua:
Jos vain joulupukki pikkuveljen tuo
Joulupukin perjantai

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Niin mieki vaan kirjottelen, vaikka kaikki muut on jo laskeutuneet joulunlepoon tai johonkin... olit laitellu mulle paljon kommentteja - joista kiitos! - ja jossain kyselit, haiseeko kilpikonnat. Siellä, mistä me tuo viime kesänä ostettiin, tuntui kyllä heti ulko-ovella nenässä, että täällä on joku eläin, mutta ei sitä hajuksi voi sanoa. Paljon enemmän haisee hiiri tai linnut. Mitä enemmän jätöksiä, sen enemmän hajua, ja konnahan ei tee niitä edes joka päivä. Meillä tuo kuleksii ihan vapaana pitkin lattioita, joten jätökset on siivottava välittömästi...

Anu kirjoitti...

Sanna - Tykästyin blogiisi valtavasti heti, kun sinne tieni löysin. Yritän hillitä kommentointia innostuksestani huolimatta. =)
Ahaa.. elikkä kilpikonna ei siis itsessään haise vaan sen jätökset. Siinä on ilmeisestikin jokin ominaistuoksu kuten jokaisessa eläimessä sekä myös ihmisessä. Kiitos, kun selvitit asiaa.

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen