CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 2. joulukuuta 2008

Ärsyttää!

Marjukka heitti minulle haasteen:

Laita blogiisi kuva ja selitys siitä paikasta/asiasta kodissasi mistä et pidä. Mikä sinua ärsyttää/hävettää/mihin haluat muutoksen. Sen jälkeen haasta 5 muuta blogia esittelemaan heidän ärsytyksiään.

Jahas... Mitään paikkaa en häpeä. Ärsytyksen aiheita kyllä löytyy ja niihin haluaisin muutoksen. Ne ovat kuitenkin sellaisia juttuja joille en voi mitään. Asun nimittäin vuokra-asunnossa, joka ei ole missään loistokunnossa. Lattiassa on kammottavan harmaan kikertävän kukertava muovimatto, joissa on kaikenlaisia länttejä ja kolhuja. Ne ovat niin rumat etten halua laittaa edes kuvaa tänne. Yök!

Seinissä on myös kolhuja..

Tuosta tuli aika hassu ja omalla tavallaan hienokin kuva. Molemmat seinät ovat oikeasti valkoisia, jotka taittavat kevyesti punaiseen.

Yksi minua suunnattomasti ärsyttävä juttu on myös seinissä olevat omituiset "räppänät". Ne ovat isoja rumia möhkäleitä ikkunoiden yläpuolella. Ne ovat kellastuneita ja pistävät tosi rumasti silmään. Yritän peitellä niitä verhoilla, mutta olohuoneen puolella minulla ei ole kappaa joten siellä se möllöttää näkyvillä. Yök Yök Yök!


No, on minulla sitten vielä yksi ärsytyksen kohde, jolle voisin tehdä jotain kunhan vain keksisin mitä. Minulla on nimittäin yhdessä nurkassa (ihan tuossa vieressäni) iso määrä sähköjohtoja. Siinä on valaisimen, tulostimen ja tietsikan johtoja. Aikansa ne kaikki lojuivat lattialla, mutta kerran tungin suurimman osan pahvitötteröön. Tötterösysteemiä minun piti jotenkin kehitellä mutten ole keksinyt miten. Hirvittävä viritys!!! Katsokaa nyt...


Siinäpä tuli sitten parikin ärsytyksen kohdetta. Enempää en jaksa marmattaa.

En osaa veikata kuka suostuisi lähtemään mukaan tähän haasteeseen enkä siksi haasta ketään. Haasteen saavat ottaa mukaansa ne ketkä haluavat. Kiva, jos edes joku haluaisi!

6 kommenttia:

Tilda kirjoitti...

Onpas erikoinen aihe, kiinni veti!
=)

Anu kirjoitti...

-A- - Hyvä, kun haaste kelpasi!

Marjukka kirjoitti...

Nuo seinässä olevat lohkeamat ovat kuin taideteos (kannattaisiko laittaa raamit ympärille ;D), onko tuolla räppänällä ilmastoinnin/tuuletuksen kanssa jotain tekemistä, onko vielä käytössä? Hyvin olet saanut johdot hukutettua tuohon putkeen!
Hieno vastaus haasteeseen!

Anu kirjoitti...

Marjukka - Nuo lohkeamat ovat pienessä väliseinässä eli ulkokulmassa. Mahdotonta olisi kehystää. Tosin livenä tuo ei näytä todellakaan taiteelta!

Räppänät ovat käytössä. Molemmissa huoneissa on tuollainen. Narusta vetämällä sen saa auki tai kiinni. Suodattimet vaihdettiin juuri kesällä. Järkyttävän näköisiä!!!

Tämä talo on rakennettu muistaakseni v.1994. Ei siis mikään vanha talo, mutta asunto on vikoja täynnä. Seinät ovat täynnä hiushalkeamia (liian vaikeita kuvata), kaakelit ovat irti, parvekkeen lattiasta lohkeaa paloja,..

Tuo putki on hyvä idea, mutta toteutus huono! Se korostaa johtoja, koska ne näyttävät olevan kuin kukkia vaasissa. =D
Minun on saatava johdot tulemaan putken alapäästä eli lattianrajasta. Vaan miten...? Jonkunlainen jalkasysteemi pitäisi olla. Kehitellään, kehitellään..

Marika kirjoitti...

Onpas hassun näköisiä nuo möhkäleet, en ole ennen edes nähnyt moisia :)

Anu kirjoitti...

Marika - Tosi outoja möhkäleitä ovat. Hassua niissä ei kuule ole mikään. =(

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen