CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Liikennesäännöt?

Mitä ne sellaiset on..??


5 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Toihan on kuin meillä Brysselissä, ei yhtään monimutkaista! Paitsi että täällä ei ole noin paljon skoottereita. Autot saavat jo yksinään kivoja tukoksia aikaan.

Hilkka kirjoitti...

Ai, tuolta se siis näyttäisi, jos minä jakautuisin tuhansiin kaltaisiini ja jokainen kaltaiseni hankkisi moottoriajoneuvon! Odotin koko ajan milloin rysähtää:)

Anu kirjoitti...

Tuija - Ei kai siellä ihan tuollaista menoa sentään ole..? Minä en uskaltaisi mennä tuollaiseen risteykseen millään kulkuneuvolla - en myöskään kävellen.

Hilkka - Heh heh. Katsoin videon monta kertaa. Joka kerta olin kauhusta kankeana. En voi ymmärtää miten yhtäkään kolaria ei tapahtunut. Itkisin mikäli tuonne sekaan joutuisin. =(

Marika kirjoitti...

Voi jestas, mistähän maasta tämä on? Tuli mieleen Vietnam, kun ystävä siellä käyneenä näytti kerran videota ja siellä oli juuri tuollaista - paljon skoottereita/mopoja jotka ajelevat sikinsokin sekaisin ja sitten pari autoa siellä seassa pörhältää. Niiden lisäksi seassa liikkui myös ihmisiä jalkapatikassa ja sellaisia "kantotuoleja" vedellen.

Anu kirjoitti...

Marika - Video on Intiasta. Olen nähnyt kuvia myös Vietnamin liikenteestä. Aikalailla samanlaista oli. Minua hirvittään noiden kaksipyöräisten puolesta. Kun katselen videota niin heijaan täällä puolelta toiselle ikään kuin väistellen autoja. =D

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen