CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Eräänlainen tuhkimotarina

Äsken etsiskelin yhtä ihanaa joululaulua YouTubesta ja satuin kuuntelemaan vähän niin kuin vahingossa Paul Pottsin Britain´s Got Talent alkukarsintaesityksen.

Voi pyhä jysäys miten voimakkaasti se vaikuttikaan minuun! Ensin salpaantui hengitys, sitten kylmät väreet kulkivat koko vartaloni läpi ja lopulta kyyneleet valuivat poskilleni. Ai minäkö herkkä..? No joo, olenhan minä.Täältä löytyy tietoisku Paul Pottsista: Wikipedia.

15 kommenttia:

Hullukaali kirjoitti...

Yleisestikin ottaen noissa Amerikan ja Britannian Talent-kisoissa on ollut ihan huimia esiintyjiä. Joskus on tullut YouTubesta niitä katseltua enemmänkin.

Ritva kirjoitti...

Sitä itse kukin lankeaa ulnonäkökatsantoon jne....ja sitten tulee tällainen vaatimattoman ulkoisen habituksen omaava tavallinen pulliainen ja vetää noin! - upeaa, että näin oli ja on! - kyllä noihin skaboihin mahtuu kyllä aika tumpeloitakin, mutta hyvä kun on sitten näitä timantteja!

tia kirjoitti...

Näin tämän silloin aikoinaan ja oli ilo kuunnella hänen laulamistaan.

Nia kirjoitti...

Aikamoinen laulu kerrassaaan:)

Aimo kirjoitti...

Potts on kyllä ihan mielettömä hyvä. Kiitos muistutuksesta :) Nytpä täytyykin paikallistaa tuo hänen evynsä, mihinhän sen laitoinkaan.

Marika kirjoitti...

Minä onnellinenhan olin kesäkuussa Helsingissä Finlandia-talolla Paul Pottsin konsertissa! :) Mies yllätti mut syntymäpäivänäni antamalla käteen liput konserttiin, olin aivan häkeltynyt! :) Konsertissa oli myös naislaulaja, en muista hänen nimeänsä, mutta SE ÄÄNI!!! Se oli jotain niin kaunista, niin kaunista!

Abana kirjoitti...

Hienolta kuullosti, todella.

Anu kirjoitti...

Hullukaali - Minä olen katsonut Talentia vain satunnaisesti. Joitain huikeita pätkiä olen niistä kyllä nähnyt. Paul Pottsin tiesin ponnahtaneen kuuluisuuteen ohjelmasta mutten ollut nähnyt tätä kyseistä alkukarsintaesitystä.

Ritva - Näissä kykyjenetsintäkisoissa on tosiaan monenlaista yrittäjää. On ihan ressukoita ja sitten taas todellisia taitureita.
Pottsin vaatimattomuus tekee useimpiin suuren vaikutuksen.

Tia - Potts on useille tuttu, mutta laitoinpa kuitenkin jutun tänne.

Nia - Kyllä. Vaatimaton kaveri kävelee lavalle, kertoo laulavansa oopperaa ja tuomarit odottavat jotain säälittävää vinkumista. Heidän ilmeensä paljastivat heidän ajatuksensa. Suut loksahtivat auki, kun Potts oli laulanut muutaman sanan. Saivat pitkän nenän! =)

Aimo - Minä en kuuntele yleensä tällaista musiikkia, mutta muutama kappale silloin tällöin uppoaa.

Marika - Muistan kyllä, kun kerroit siitä blogissasikin. Se oli varmasti hieno elämys.

Abana - Kyllä, hienoa ja mykistävää. Mitä taitureita sitä voikaan olla maailmassa, mutta he eivät vain pääse näyttämään koskaan taitojaan. Onneksi Potts pääsi!

Eicca kirjoitti...

Kiitos kommenteistasi! Tulin heti vastavierailulle. Mun reaktio Paul Pottsiin oli kyllä hyvin samantapainen kuin sulla. Jotenkin vain ottaa sydämeen, kun mies tulee arkana lavalle ja kertoo, että on kännykkämyyjä joka tykkää laulamisesta, ja sitten laulaa tolleen. Talenttia parhaimmillaan.

Anu kirjoitti...

Eicca - Kiva, kun kävit "kylässä". =)
Tuo oli todentotta Talentia parhaimmilaan. Huh.

Marika kirjoitti...

Oli muuten herralla uskomattoman hyvä huumorintaju siellä konsertissa. Tuli mieleen tuosta kännykkämyyntijutusta, kun se siitäkin vitsaili. Herra vitsaili siellä kovasti, oli niin uskomatonta juttua että oli kuin olisi ollut mitä mainiointa koomikkoa katsomassa! :) Sitten vielä upeaa laulua - mahtava yhdistelmä :)

Anu kirjoitti...

Marika - Hieno juttu, että sait konserttilipulle vastinetta. Minulta olisi vitsailut menneet täysin ohi tämän huonon kielitaitoni vuoksi. Olisin vaan ihmetellyt miksi muut nauravat. =D

Marika kirjoitti...

Hih, täytyy myöntää että tuli kyllä otsellekin pariin kertaan sellainen tilanne, että en ymmärtänyt vitsin huipennusta. Sanat vain menivät ohi korvien, en ymmärtänyt sanoista mitään. Sitten ihmiset alkoivat nauramaan ja itse olin siinä silmät suurena, että voihan hitsin pimpulat! :)

Abana kirjoitti...

Taas tulin tätä kuuntelemaan... Edelliskerta sai aikaiseksi sen, että otin selvää kappaleesta ja jopa löysin sen hyllystäni. Sitten muutaman päivän ajan kuuntelin vain ja ainoataan Puccinin sävellyksiä (minkä työkaverini urhoollisesti kestivät).

Kiitos tästä löydöstä. En ole aiemmin tästä laulajasta kuullut, mutta upea ääni hänellä on.

Jos vielä kerran kuuntelisin?

Anu kirjoitti...

Marika - Osan olet ymmärtänyt ja tuntenut sen hienon fiiliksen. Se on tärkeintä.

Abana - Kiva, kun sain välitettyä tietoa eteenpäin. Minä en kuuntele yleensä tällaista musiikkia, mutta hyvät tunteikkaat esitykset tekevät minuun kuitenkin vaikutuksen.
No jospa minäkin kuuntelisin taas kerran kappaleen..

Kävijöitä 4.3.2010 alkaen